33 - 23

STIGA Sports ArenaHitta hit

• Damer
    Träningsmatch

Mål: Josefin Johansson 8 (1), Lovisa Delac 6, Jessica Rydberg 5, Jennifer Wallin 3, Moa Hjalmarsson 3, Moa Lindqvist 2, Elisa Sjöö 2, Fanny Söderberg 2, Sofia Tenglin 2

Utvisningar: 2x2 min

BK46

Mål: Pamela Degerman 9 (1), Sirja Lassinharju-Heinonen 4, Emilia Holmberg 3, Janica Kullberg 2, Jannica Laukannen 2, Mathilda Sandblom 1, Nicolina Fredriksson 1, Elin Löf 1

Utvisningar: Inga

Publik: 75

Damerna vann första träningsmatchen

BK 46 tog ledningen med första målet och lagen spelade därefter jämnt de första tio minuterna med Eskilstuna Guif i knapp ledning. Josefin Johansson satte en straff till 7-5 vid tiden 9.30 som blev inledningen till ett litet ryck fram till 3 måls ledning. Ledningen utökades sedan till paus 17-11. Guif spelade bra i försvaret och Emina Jonasson stod för flera räddningar.

I andra halvlek fortsatte Guif att spela bra bakåt, nu med Amanda Ingarsson i målet som även hon stod för en del räddningar. De första 10 minuterna drygades ledningen ut till ett 10-måls försprång, ett avstånd som sedan höll sig matchens ut. Guif spelade runt på alla spelare och gav ett imponerande intryck i sin första match för säsongen.

Bästa målskyttar i respektive lag blev Josefin Johansson (Guif) och Pamela Degerman (BK46)