Bästa fotbollsspelare: Leifi (Stefan Adolfsson) Gör mål på allt.

Vilken tabellplacering slutar Eskilstuna Guif på när säsongen är färdigspelad?
Topp 4

Matchens inleds i seg tempo präglat av en massa tekniska fel åt båda håll.

Efter drygt sex minuters spel får Fanny Söderberg utgå med en befarad knäskada.

Bortalaget tar kommandot och leder med 2-3, men efter en kvart har hemmalaget ryckt åt sig en tvåmålsledning, 7-5.

Sedan följs lagen åt och det är fortsatt många tekniska fel från båda håll. Nerver i toppmatchen?

Till paus går man med siffrorna 13-10 på tavlan. Böst i Eskilstuna Guif är Mia Lagumdzija, som gör sin hemmadebut, Frida Haraldsson med riktigt följsamt försvarsspel och Amanda Ingvarsson i målet.

Andra halvlek inleds med avkast av det för kvällen rosatröjade hemmalaget. I målet har man bytt in Emina Jonasson som får första skottet i ansiktet men kan fortsätta stå i mål som tur är.

Efter 40.32 tar bortalaget en timeout. Då har Eskilstuna Guif sprungit ifrån till 19-14 och Emina Jonasson har bland annat räddat ett straffkast.

Efter 51.20 är det dags för nästa timeout, då är ställningen hela 27-18!

Resten av matchen är en transportsträcka till slutsignalen. Hemmavinst med 29-21!

Priset som bästa spelare i GT Söder går till sjumålsskytten Julia Grahn och linjekämpen Caroline Karlsson prisas i hemmalaget där även tiomålsskytten Mia Lagumdzija glänste matchen igenom tillsammans med Jessica Dickfors (fem mål) och målvaktsduon Ingvarsson/Jonasson. En riktigt fin laginsats över hela matchen sett.

I och med vinsten går Eskilstuna Guif upp i serieledning!