Division 2 östra

Norrköping IF - HK GP 20-33 (6-17)

Målskyttar GP: Kasper Larsson 7, Linus Gustavsson 5, Hampus Tenö 4, Hugo Holmén 3, Anton Karlsson 3, Martin Anglenius 3, Teodor Berg 3, Carl Gabrielsson 2, Edvin Jobark 2, Jesper Hedar 1.

Serieseger för HK GP!

Efter en stabil insats i bortamatchen mot seriejumbon kunde HK GP till slut stå som segrare med 33-20. Det innebar också att man vann division 2 östra och nästa år spelar i division 1.

HK GP tog kommandot direkt med 3-0 efter fyra minuter. Ett bra försvar och rejäla satsningar framåt var grunden till detta. HK GP var bättre i allt och när man via sex raka mål gick från 6-4 till 12-4 såg det väldigt bra ut. Man fortsatte med bra försvar och hade inga större problem att ta sig igenom Norrköpingsförsvaret vilket halvtidssiffrorna 17-6 tydligt visar.

HK GP släppte sen aldrig in Norrköping i matchen och större delen av andra halvleken såg det bara ut som man gick omkring och njöt av att seriesegern var klar.

Hela bänken luftades och det bjöds på en hel del delikatesser från det unga laget. Koncentrationen kanske inte var den bästa och Norrköping kunde ganska enkelt komma till bra lägen.

Hela laget förtjänar beröm för en stabil insats och en bra inställning från första matchminut. I motståndarlaget var gamla guifspelaren Martin Eek mest framträdande med 5 mål från högerkanten.