Alingsås HK–Eskilstuna Guif 26–24 (16–12)

AHK: Magnus Persson 5 (3), Jesper Konradsson 4, Max Darj 3, Pontus Johansson 3, Marcus Enström 2, Oscar Bergendahl 2, Anders Alfredsson 2, Rickard Frisk, Emil Frend Öfors, Johan Nilsson, Tobias Sandberg, Samuel Lindberg.

Eskilstuna Guif: Mathias Tholin 7, Emil Andersson 5, Emil Hansson 4, Markus Sjöbrink 3, Simon Sonesten 2, Robin Andersson Dickfors, Marcus Pedersen, Fredrik Gustavsson (1).

AHK: 7x2 min.
GUI: 5x2 min.

Domare: Johan Gomér & Martin Gomér.

Publik: 1 430

I halvtid stod det 16-12. En bit in i andra halvlek låg Eskilstuna Guif under som mest med 7 bollar men med en storspelande Herdeiro Lucau mellan stolparna så knaprade sig killarna sakta ifatt. Med 2 minuter kvar stod det 25-24 då Fredrik Gustavsson satt en straff och matchen fick nerv igen. Efter bortkastad boll i Guifs nästföljande anfall kunde Alingsås fastställa slutresultatet till 26-24.

Målbäst på planen var Eskilstunas Guifs nye lagkapten Mathias Tholin med sina 7 fullträffar. Högst räddningsprocent hade Herdeiro Lucau med hela 50%!