Vad gör du helst en helt ledig dag från jobb och handboll?
Umgås med Emilie, går på stan eller äter en god middag!

Lägg ett bud på Adams tröja!

13 mållösa minuter sänkte Eskilstuna Guif.

En till synes jämn match avgjordes i början av den andra halvleken då IK Sävehof gick från 17-15 till 26-15.

Herdeiro Lucau fick förtroendet från start i hemmamålet. Eskilstuna Guif fick börja med boll men det var gästerna som gjorde de två första målen i matchen, innan hemmalaget gjorde tre mål i rad, 3-2 efter fem minuter. Två av hemmamålen sattes snyggt av Daniel Ekman.

Viss måltorka följde, men det var gästerna som tog tag i målgörandet och svarade för fyra raka mål och gick upp till ledning med 6-3.

Sävehof fortsatte att vara i ledning, efter 17 minuter hade vi 9-6 till Partillelaget. Eskilstuna Guif bytte in Adam Krantz i mål.

21.02 tog gästerna matchens första timeout i ledning 10-7, en ledning som växte till 13-8 varpå Eskilstuna Guif lämnade in timeoutkortet för första gången. Eskilstuna Guif får något bättre utdelning framåt och gick från 9-14 till 11-14 innan Sävehof satte 11-15. Slutdelen av första halvleken får dock hemmalaget till sitt försvarsspel och kan göra tre raka mål, två av dessa av Simon Sonesten, och det är uddamålsledning för gästerna när vi gick till paus, 14-15.

Sävehof gjorde två tidiga mål i andra och 14-17 innan Rickard Åkerman reducerade för hemmalaget. Därefter hamnade hemmalaget i en riktigt tung period. Tretton mållösa minuter följde och Sävehof gick upp till en elvamålsledning, 15-26. Hemmalaget putsade siffrorna lite grann, 20-27 med nio minuter men matchen var körd. När slutsignalen ljöd hade vi 24-31 på resultattavlan.

Det låter klyschigt, men det är bara att ta nya tag för Eskilstuna Guifs herrar. Kommande vecka väntar två hyperviktiga bortamatcher, AIK på onsdag och Karlskrona på lördag.