Träningsmatch

Eskilstuna Guif - LIF Lindesberg 29-25 (17-10)

Målskyttar Eskilstuna Guif: Eric Johansson 6, Marcus Ekman 5, Vasilje Kaludjerovic 4, Pavle Karacic 3, Edvin Jobark 3, Kasper Larsson 2, Rickard Åkerman 2, Linus Gustavsson 1, Markus Hagelin 1, Jesper Hedar 1, Carl Gabrielsson 1.

GRATIS INTRÄDE

Eskilstuna Guif inleder med bra fart och fixar snabbt en 3-0-ledning innan Lindesberg kommer in i matchen. Gästerna hämtar ikapp till 4-4 innan Guif gör ett nytt ryck till 7-4 och Lindesberg tar sin första timeout efter 12:07.

Hemmalaget är fortsatt i förarsätet med ett bra defensiv framför Herdeiro Lucau, som landar på räddningprocenten 47 i första halvlek, samt snabbt och frejdigt anfallsspel med fina kombinationer. Efter 26:55 har Guif ökat ledningen till 16-8 då LIF tar sin andra timeout. Till paus går man med 17-10 på resultattavlan.

I början av andra halvlek är det gästerna som inleder med tre snabba mål fram till 17-13. Guif rycker upp sig och ökar på till 25-17 med kvarten kvar att spela. Resten av matchen blir lite av en transportsträcka och LIF putsar siffrorna till 29-25 lagom till slutsignalen.

Nu har herrarna genrepet kvar innan allvaret börjar. På tisdag tar herrarna sig an allsvenska Hammarby hemma i STIGA Sports Arena. Matchstart 17.30 och gratis inträde gäller.