Vi ställer upp ett uppvärmt restaurangtält utanför Västra Porten och kör på Oktoberfest-tema. Tältet öppnar klockan 16!

Helgens matcher spelar våra a-lag i rosa tröjor för att uppmärksamma Rosa Bandet-kampanjen till förmån för cancerforskning och speciellt bröstcancer. I slutet av månaden auktionerar vi ut dessa unika tröjor och skänker alla pengar till Cancerfondens Rosa Bandet-insamling!

Laguppställningarna hittar du här (för egen utskrift)

Ett stort tack även till Johnson & Son Bygg som sponsrar restaurangtältet!

Johnson & Son Bygg

Matchvärd Sparbanken Rekarne

Ett till kvällen rosatröjat hemmalag inleder piggt och går fram till en 3-1-ledning efter 5 minuters spel.

Gästerna rycker upp sig och det står 5-5 efter 10 minuter.

Ett Daniel Ekman-mål, Adam Krantz-räddning och Ekman-mål senare leder Eskilstuna Guif med 7-5.

En riktigt spelsugen Emil Andersson fixar en straff som Emil Hansson exekuterar med perfektion fram till 9-6 och då slänger AHK-Franzén in timeoutkortet efter 16:55.

Efterföljande sekvens vinner gästerna med 2-1 och då slänger Janne Ekman in det gröna TO-kortet efter 21 minuter.

Lagen följs åt målmässigt fram till paus, något sånär. 13-12 efter 30.

Fem minuter in på andra halvlek har gästerna lyckats komma ikapp när Eskilstuna Guif ändå haft en tvåbollsledning. Jesper Lindgren dunkar in 16-15 men ser ut att åka på en stukning när han landar.

Trots tre räddningar av Krantz lyckas gästerna gneta sig ikapp till 17-17 efter 41:55 när hemmalaget tar en timeout.

Och för första gången sedan matchens första mål tar AHK ledningen med 17-18 när Andreas Berg kontrar snyggt.

Efter 48:21 står det 20-22 och hemmalaget tar en timeout. Nu krävs några lyckade anfall för att vända matchen!

Tyvärr är det gästerna som lyckas mest med målgörandet när matchen avgörs, 21-25 på tavlan med 4 minuter kvar.

En hedersam förlust med 22-27 för Eskilstuna Guif som rycker upp sig rejält efter tisdagens storförlust mot IFK Kristianstad.