Herrlaget matchade dubbelt

Det blev både vinst och förlust idag för herrlaget som återigen matchade med två helt skilda uppställningar när Tumba och Hammarby stod för motståndet. Tränaren Janne Ekman sammanfattar söndagens matcher på följande sätt:

 

Strålande spel av våra unga talangfulla spelare i dagens första match mot Allsvenska IFK Tumba. Framtiden ser ljus ut med tanke på alla talanger som kommer upp från vår ungdomsverksamhet. Trots att vi förlorade matchen med 21-22 så är det kul att se alla dessa unga spelare ta för sig på ett förnämligt sätt. Dessa spelare kommer att till och från figurera med i A-laget redan kommande säsong. En del har redan tränat med oss i ca en månad och gjort ett par seniormatcher sedan tidigare. Spelarna kommer att få bra träning med A-lag/GP och mestadels spela med GP i div 2. Bra med spel mot seniorer vilket jag ser som nästa steg i utvecklingen samt att en lite tuffare träning gällande både handboll och fysträning också det kommer att göra sitt.

 

Match 2 mot Hammarby:

 

Bra spel även av det ordinarie A-laget i dagens andra Guifmatch. En stabil insats där vi följdes åt till 7-7 som efter ett par snabba omställningar och bra anfalls- och försvarsinsatser ledde till 4 snabba mål och 11-7 på resultattavlan. Efter det släppte vi aldrig ledningen och vann till slut med 27-21. Det som var roligast att se idag var att så många spelare gjorde väldigt bra ifrån sig. Vi har tagit lärdom av de senaste veckornas matcher och träningar och får ut en hel del av det på banan idag. Fortsatt finslipning av spelet såväl i försvar som i anfall den närmaste veckan där vi möter Ricoh på bortaplan (i Täby) nästa lördag. Veckan efter det är det efterlängtad seriepremiär i Stiga Sports Arena då Skövde kommer på besök.

 

Målskyttar mot IFK Tumba:

Marcus Ekman 5, Kasper Larsson 4, Eric Johansson 4, Erik Persson 3, Isak Älgekrans 2, Martin Eek 1, Samuel Bumber 1, Teodor Berg 1.

 

Målskyttar mot Hammarby:

Fredrik Gustavsson 6, Mathias Tholin 5, Emil Andersson 3, Markus Sjöbrink 3, Simon Sonesten 3, Daniel Ekman 2, Emil Hansson 2, Robin Andersson Dickfors 1, Erik Persson 1, Jesper Lindgren 1.




Datum: 2017-08-27 21:14