Hallå där, Adam Krantz!

Hallå Adam! Hur är läget så här en tisdag kväll i september?
 
-Jodå, det är bara bra! Har precis käkat efter träningen. Och nu ska jag snart sätta mig i soffan och kolla på mitt kära ÖIS som tar emot Dalkurd i Superettan ikväll. Alltid en upplevelse mellan hopp och förtvivlan, men jag är optimistik!
 
4 poäng efter 4 matcher, kommentar?
 
-Jag tycker att vi har visat hur bra vi är och kan vara. Framförallt mot RIK där vi gör en riktigt bra match och får ihop helheten. I de andra matcherna har vi stundtals varit jättebra och stundtals har det funnits mycket att jobba på! Men allt som allt tycker jag vi skall vara nöjda med den inställningen och det hjärtat som vi visar varje match, och att vi lyckats vända de underlägen vi varit i nästan varje gång. Det stärker oss som lag och kommer vara viktigt framöver!
 
Målvakterna har verkligen hamnat i fokus i inledningen av säsongen med fantastiska räddningsprocent och viktiga straffräddningar. Hur ser du på konkurrenssituationen just nu?
 
-Det är bara kul att vi håller en hög nivå tycker jag. Nu har det varit jag och Loke som stått det mesta, men vi är ett gott gäng alla fyra och stöttar varandra både i träning och match. Konkurrensen är alltid en härlig krydda, det finns ingen av oss som inte vill stå varje match och det kämpar man för varje träning, vilket gör att man hela tiden försöker att pusha sig själv lite till. Det tillsammans med att vi trivs så bra ihop och hela tiden stöttar varandra, samtidigt som vi får mycket hjälp med detaljer och taktik av Janne tror jag är nyckeln till att det varit så bra.
 
Nästa uppgift i matchväg är Sävehof i nya Partille Arena. Tankar inför den matchen?
 
-Kul att komma till Partille Arena! Kanske lite extra för mig som är från närheten och hört talas om det ett tag nu, alltid spännande att se hur det ser ut. Sävehof tycker jag vi har revansch att utkräva på från förra året när vi förlorade alla tre matcherna. Det är ett väldigt bra lag, men kan vi få ihop alla delarna i vårt spel och hitta till spelet mot RIK när vi löser det bakåt och kan få kontra tycker jag vi har alla möjligheter att hämta två poäng till i Göteborg. Alltid skönt för mig också om vi lyckas vinna där nere! Är ju alltid litet derby för mig mot många gubbar som jag spelat mot massor av gånger!



Datum: 2016-09-27 19:12