B-pojkar spelar Steg 3

Eskilstuna Guifs B-pojkar åker till Ronneby i helgen för att spela Steg 3 i USM. Vi tog ett snack med tränaren Thomas Sand inför resan till Blekinge.

 

Hur har ni laddat på inför steg 3?

 

-Vi har tränat på som vanligt med tre handbollspass och ett fyspass i veckan, det har varit lite mer fokus på avslut sista tiden. I trettonhelgen var vi Jönköping och spelade Hallbybollen med hela truppen delade i två lag.

 

I Steg 3 möter ni IK Sund, Täby, Ronneby och IF Kristianstad, hur ser ni på era chanser till avancemang till steg 4? 

 

-Kristianstad är ett bra lag så den matchen blir tuff, de andra lagen har vi inte så mycket koll på men spelar killarna för varandra så tror vi på chans till avancemang.

 

I steg 1 fick ni åka norrut till Härnösand, nu blir det en tripp söderut till Blekinge, hur roligt är det med dessa helger tillsammans med laget och föräldrarna?

 

-Vi har fantastiskt kul tillsammans, vi har 26 grabbar i truppen och är alltid runt 20 på träning. På cuper är det alltid många som är följer med så det svetsar ihop gänget ännu mer och det har gjort att vi tagit stora steg i utvecklingen i år. Det är även många föräldrar som följer med och stöttar oss på matcher och cuper, de har också trevligt tillsammans. Den här helgen följer nog 15-20 föräldrar med oss till Ronneby.

 

Hela spelschemat finns här.




Datum: 2018-02-02 08:48