Slutsåld landskamp

Under torsdagskvällen tar Sverige emot Kroatien i Stiga Sports Arena i Eskilstuna. Samtliga biljetter var under onsdagseftermiddagen slutsålda, men ett antal biljetter med begränsad sikt har släppts. De som återstår säljs på handboll.ebiljett.nu. För matchen i Norrköping på lördag, då Kroatien återigen står för motståndet, finns det i skrivande stund biljetter kvar. Dessa säljs på handboll.ebiljett.nu

 

CG Hjelm, klubbchef i Eskilstuna Guif - hur är läget inför landskampen?

"Det är jätteroligt att hela Arenan är utsåld, det visar vilket handbollsintresse det finns i Eskilstuna. Förutom att vi kommer ha 4 000 personer i A-hallen så händer det andra roliga saker, t ex så har vi tillsammans med restaurang Västra Porten kunnat arrangera en slutsåld middag för våra partners i B-hallen. Guif-klacken "Sektion D" kommer att byta skepnad för en kväll och blir Sverige-klacken, ungdomar kan testa speedshooting och få ansiktsmålning i blå/gult mm"

 

Hur har planeringen av arrangemanget gått till?

"Svenska landslaget har ett team som förbereder denna typ av arrangemang och de har en väl genomarbetad modell som vi följer. Eskilstuna Guif står som lokal arrangör tillsammans med Destination Eskilstuna och samarbetet har varit jättebra. Det är viktigt att vi får landskamper, cuper mm till Eskilstuna och att vi nyttjar vår fina STIGA Sports Arena fullt ut för idrottsevenemang"

 

Till slut, hur går det i matchen?

"Haha, Sverige vinner såklart - DP sätter sista spiken i kistan, vinst med 28-26."

 

 

OBS - eventet är slutsålt - ingen biljettförsäljning kommer att ske vid arenan.

 




Datum: 2018-04-01 06:48