Dags för USM på hemmaplan

Herrjuniorerna ska spela USM Steg 1 på hemmaplan. Vi tog tempen på tränaren Stefan Karlsson inför helgens spännande event i STIGA Sports Arena. 

 

Hur har försäsongen rullat på inför seriespel och USM?

 

-Efter en väldigt lång försäsong för killarna ska det bli skönt att köra igång på riktigt! Ändå sedan början av augusti har killarna kört på med 4-5 kollektiva pass i veckan där man varvat fysisk träning och handbollsträning. Och jag tycker alla tar kliv i rätt riktning för varje vecka som går! Där även Eskil Cup och träningsmatcher sett bra ut spelmässigt, så det har varit ett kvitto på att vi är på rätt väg. Så det ska bli kul att köra igång nu. För tror den här gruppen kan ha en väldigt rolig säsong framför sig med JSM- och GP-spel.
 
Motståndarna nu i helgen är Kungälv, Varberg och IK Bolton. Vad tror du om era chanser att ta er vidare till steg 3?
-Då jag inte varit involverad i den här ålderskullen tidigare så har jag väldigt dålig info på motståndarna. Dock vet jag att 00-laget fick stryk mot Kungälv i steg 3 för två år sedan, så det finns revansch att utkräva där och ingen risk att vi underskattar motståndet.
 
Målsättningen?
-Målsättningen för helgen är självklart att vinna gruppen och ta sig vidare direkt till steg 3. Men även att spelet fortsätter att gå framåt för varje match vi spelar!
 
Spelschemat ser ut så här, välkomna till STIGA Sports Arena!
 
USM P18 Steg 1
 

Vi sänder alla matcher live på webben.




Datum: 2018-09-19 12:18