Årsmötet 2019

Under gårdagskvällen höll Eskilstuna Guif sitt årsmöte avseende säsongen 2018-2019.


Ordförande Kjell Hasslert inledde mötet:

Det har varit ett tufft år, men vi har hopp om framtiden. Året har innehållit många utmaningar både sportsligt och ekonomiskt, men det finns också många ljuspunkter som stärker oss inför kommande säsong.
Vi redovisar ett ekonomiskt underskott för säsongen på -460 kkr. Största delen av underskottet är kopplat till att vi inte nådde förväntade sportsliga framgångar på herrsidan där största delen av våra intäkter finns. För att vända ekonomin behöver såväl herrlag som damlag spela en publikfriande och energirik handboll - högt upp i seriesystemet - då trivs både publik och sponsorer. På den positiva sidan så ser vi bl a att damlaget går från klarhet till klarhet och steget upp mot Elitserien (SHE) kommer allt närmare. Målsättningen med våra förstärkningar i truppen, såväl på ledare- och spelarsidan gör att vi nästa säsong satsar på att vinna Allsvenskan och gå upp i SHE. På herrsidan har vi genomfört stora förändringar, rekryterat en ny tränarduo samt ett antal nyckelspelare i kombination med att lyfta upp fler talangfulla egna produkter och vi ser fram mot den nya säsongen med tillförsikt.

 

Guif-veteranerna delade därefter ut stipendier till Cornelia Rehnholm samt Eric Johansson för att fortsatt stimulera deras handbollsutveckling.

 

Stipendiater 2019

 

Efter utdelning av stipendier lämnade Kjell över klubban till Lollo Lundkvist som valdes till mötesordförande och genomgång av årsmöteshandlingarna påbörjades.

 

Verksamhetsberättelse, ekonomisk redovisning och revisorernas berättelse godkändes.

Inför de satsningar som görs nästa säsong så förslogs årsmötet ett budgeterat underskott på -280 kkr vilket antogs som budget. Övriga mål som fastställdes var att herrlaget siktar på slutspel, damerna vinner Allsvenskan och GP lyckas behålla sin plats i division 1.

Årsmötet gick på valberedningens förslag och valde följande styrelse:
· Kjell Hasslert, ordförande (ordf väljs på ett år)
· Camilla Delac, marknad (nyval två år)
· Timo Haavisto, sport (nyval två år)
· Carina Nykvist, ungdom (nyval två år)
· Lars Bergkvist, vice ordförande (ett år kvar på sitt uppdrag)
· Joakim Johansson, kassör (ett år kvar på sitt uppdrag)
· Jarmo Mänty, kommunikation (ett år kvar på sitt uppdrag)
· Monica Jonsson, sekreterare (ett år kvar på sitt uppdrag)

 

Avgående styrelsemedlemmar

 

Även avgående styrelseledamöterna Mehmed Hasanbegovic, Anna-Lena Backman-Eriksson och Roger Jäderberg uppmärksammades. På bilden saknas Peter Mossteg.

 

Till valberedningen valdes Mats Bengtsson, Pär Eriksson och Sofia Larsson.


Till revisorer valdes Martin Dagermark och Kristina Ahlstrand.

 

Styrelsen 2019/2020

Styrelsen för verksamhetsåret 2019/2020. Från vänster: Lars Bergkvist, Timo Haavisto, Carina Nykvist, Monica Jonsson, Joakim Johansson, Kjell Hasslert, Jarmo Mänty och Camilla Delac.




Datum: 2019-06-13 13:18