Eskilstuna Guif - Tyresö Handboll 28-21 (Ht 16-13)

Målskyttar: Jessica Rydberg 6 (4), Josefine Johansson 4, Lovisa Delac 3, Sofia Tenglin 3, Jennifer Wallin 3, Fanny Söderberg 2, Malin Almqvist 2, Moa Lindqvist 2, Elisa Sjöö 1, Caroline Karlsson 1, Moa Hjalmarsson 1

Tyresö Handboll:

Målskyttar -

Utvisning: 2x2 min

Publik: 150

Tyresö Handboll inledde starkt och hade ett målmässigt övertag en bit in i första halvlek. Eskilstuna Guif jobbade sig sakta men säkert in i matchen, kom ikapp och ledde med 11-8 när gästerna tog en timeout efter knappt 18 min och tycktes komma in i matchen igen. 5 minuter senare vid ställningen 12-10 tog hemmalaget sin timeout. Lagen följdes sen åt till halvttidssiffrorna 16-13.

Eskilstuna Guif hade i andra halvlek greppet om matchen och drygade sakta men säkert ut ledningen. Gästernas timeout i mitten av halvleken gav ingen effekt, de lyckades bara göra 3 mål den sista fjärdedelen av matchen. Hemmalaget fortsatte att kontrollera spelet matchen ut.