Kruhsberg Fastigheter AB erbjuder gratis parkering i samband med Eskilstuna Guifs hemmamatcher för både dam- och herrlag under november/december 2021.

Erbjudandet gäller gratis parkering under nedanstående tider och dagar med rabattkod ”GUIF” i parkeringsappen APCOA.

December

5 dec                 Gratis parkering mellan 12.00-19.30

19 dec               Gratis parkering mellan 12.00-19.30

29 dec               Gratis parkering mellan 17.00-22.00

Matchen börjar med att Eskilstuna Guif tar ledningen med 1-0 men sedan tar gästerna över och drar ifrån till ledningen 5-9 efter 12 min när hemmalaget tvingas ta en tidig timeout. Tyresö lyckas bäst efter timeout och ökar på ledningen till 7-14 efter drygt19 min och Eskilstuna Guif tar en ny timeout. Inte heller denna gång lyckas hemmalaget vända spelet till sin fördel utan Tyresö går till halvtid med ledning 9-22. I andra halvlek fortsätter Tyresö att göra mål och det dröjer till i 36:e minuten innan Eskilstuna reducerar till 10-25 och långsamt börjar närma sig i målprotokollet. 10 min senare är ställningen 15-27 och ytterligare 5 min senare när klockan visar på 50.12 gör hemmalaget 18-28 och Tyresö tar en timeout. Efter detta byter lagen mål med varandra och bortalaget tar ytterligare en timeout efter 55 min när ställnignen är 21-30. Sista 5 min knappar Eskilstuna Guif in ytterligare och slutresultatet skrivs 24-32.