Målskyttar GP:

Hampus Tenö 5, Jesper Hedar 3, Carl Gabrielsson 2, Linus Gustavsson 2, Edvin Jobark 2, Jonas Karlsson 1, Gustav Torbersson 1, Filip Johansson 1, Martin Anglenius 1, Teodor Berg 1.

För tillfället finns det inget att visa här.

Det var inte mycket som fungerade för GP i lördagens bortamatch mot eRPing i Linköping.

Man hade förtvivlat svårt att göra mål och eRPings duktige målvakt kunde sätta igång massvis med kontringar. GP tvingades till timeout redan efter 7.50 vid underläge 2-5. Då hade ändå Mattias Hildenborg i målet räddat hälften av skotten.

GP fick dock inte ordning på spelet, varken framåt eller bakåt. Framåt saknade man djup och eRPing, som spelade med höga tvåor i försvaret, kunde bryta flera passningar och kontra. Bakåt fungerade inte samarbetet och eRPing kunde lätt komma in och skjuta på 7-8 meter. Matchen var mer eller mindre avgjord när eRPing gjorde 17-6 med dryga minuten kvar av första halvlek. GP kunde sen reducera genom mål av Carl Gabrielsson och Edvin Jobark fram till underläge 8-17 i halvtid.

Andra halvlek inleddes sedan med två mål av eRPing och resten av halvleken blev bara en väntan på slutsignalen.

Nu gäller det att slicka såren, träna mer och bättre och komma igen till nästa match.