Eskilstuna Minihandboll - sammandrag den 16 april 2023 


Eskilstuna Guif välkomnar flickor och pojkar födda 2014-2015 till sammandrag i minihandboll. Det blir en heldag i i STIGA Sports Arena med massor av handboll och annat skoj! Över 30 lag från Mälardalen deltar. Till nästa säsong är planen att utveckla arrangemanget till en större minihandbollscup! 

Minihandboll spelas med fyra utespelare och en målvakt på liten plan, cirka 12*20 meter. Vid sammandraget följer vi Svenska Handbollförbundets Tävlingsbestämmelser för barn och ungdom. Fokus är lek och glädje i en trygg och utvecklande miljö. Inom svensk handboll förekommer inte resultat- eller tabellvisning på webbplatser eller i skrivna dokument för kategorin barn.


Matcherna är 2*10 minuter och alla lag garanteras minst 4 matcher. Deltagande lag erbjuds möjlighet att köpa deltagarkort för 100 kr/spelare och då ingår varm lunch med dryck, medalj, t-shirt och vattenflaska. Under dagen kan spelare och medföljande familjer även ta del av andra aktiviteter som pyssel, tipspromenad, högläsning och hinderbana. Vi kommer ha cafeterian öppen med varm och kall dryck, smörgåsar, korv med bröd och fika. Ni får också träffa våra dam- och herrspelare från Eskilstuna Guif som är på plats och hjälper till med arrangemanget.

För mer information, kontakta Eric Lundquist, sportchef ungdom (eric.lundquist@guif.nu). 

Bilder från sammandraget. Foto Börje Johansson