Herrjuniorerna och flickor 04 spelar USM steg 3

Våra sista lag ut i USM steg 3 är flickor 04 och herrjuniorerna.

 
Per Eriksson är tränare för flickor 04 och säger så här om helgens resa:
–Vi åker upp till Borlänge och spelar mot lag som vi inte har så mycket koll på - Spånga, Borlänge, Uppsala HK 2 och Härnösand. Spånga är det lag som vi har mött en gång tidigare, ett riktigt bra nivå 1 lag i Stockholmsserien.
 
–Läget i laget är att vi har dragits med några långtidsskador denna säsong. Så vi har till detta steg lånat med oss två tjejer ifrån
Guif F-05. Vi har haft bra träningar de senaste veckorna och vi ser fram emot helgen.
 
Resultat och tabell
 
Matcherna sänds live på webben.
 
Herrjuniorerna åker söderut till Vinslöv i Skåne.
 
Herrjunirorenas tränare Stefan Karlsson om helgens resa:
 
–Nu i helgen stundar steg 3 för oss i juniorlaget. Vi ska åka till Skåne där Vinslöv anordnar steg 3. Vi möter i tur och ordning Hammarby, Vinslöv och Kärra. Där jag rankar Hammarby högst i gruppen med bla juniorlandslagsmännen Adam Blanche(M6:a) och Fabian Norsten(Mv) i sin trupp. Sen har jag inte så bra koll på Vinslöv och Kärra om jag ska vara ärlig. Förutom att jag vet att Vinslöv kom 2:a i sin grupp i steg 1 och Kärra kvalade sig tillbaka genom steg 2. Men fått film på dem som ska studeras under kvällen. Men målsättningen är att vi skall ta oss vidare till steg 4. Sen förhoppningsvis vinna gruppen också. Då det ger en mer gynnsam lottning i steg 4a. Vi har haft en del skador och sjukdomar nu senaste månaden. Men vi känner att med de 15 spelare som åker ned till Skåne. Är den starkaste truppen för dagen. Och ett lag som ska kunna få med sig ett resultat med sig hem.
 
Resultat och tabell
 
Matcherna sänds live på webben



Datum: 2019-02-02 16:00