Här är nya damtränarna 2018/2019

Nya tränare för Eskilstuna Guifs damlag till säsongen 2018/2019

 

Efter 4 år som tränare för Eskilstuna Guifs damlag väljer Johan Moberger och Peter Luksic att trappa ner sitt engagemang som handbollstränare för att tillbringa mer tid med sina familjer.

 

Nya tränarparet blir Robert Matt - från samarbetsklubben Gökstens BK - och fd elitspelaren Mikael Johansson - idag  tränare för Eskilstuna Guifs utvecklingslag GP. Bägge har idag skrivit ett tvåårskontrakt med Eskilstuna Guif. 

 

Robert Matt, 31 år, född i Stockholm men främst uppväxt i Enköping. Boende i Eskilstuna sedan två år tillbaka. Jobbar som projektledare inom bygg.

Har en spelarbakgrund IK Nordia, Enköping, Skånela och Irsta/Västerås.

Som tränare: Enköping diverse lag, VästeråsIrsta herr-,  damutveckling och A pojk, Hallstahammar herr och Göksten dam samt Distriktslag Uppland, Västmanland och Stockholm.

 

Mikael Johansson, 33 år, Eskilstunabo som jobbar på Ica Kvantum Ekängen.

Spelarkarriär i ungdomsåren i IK City och Gökstens BK, och som senior i Eskilstuna Guif, Bodö (norska elitserien), Lif Lindesberg och HK Eskil samt ett antal U21-landskamper på meritlistan.

Micke har funnits med i Guifs utvecklingslag och juniorlag på herrsidan sedan 2014 och vill fortsätta att utvecklas som tränare.

 

Damlaget får en ny intressant tränarduo som brinner för att utveckla spelare samt sig själva som tränare för att se hur långt de kan gå.

 

Vi är tacksamma för det fina arbetet som Moberger & Luksic gjort och är glada att de blir kvar inom föreningen med andra uppdrag som är mindre tidskrävande.

 

Urban Åkerman

Senioransvarig i Eskilstuna Guif

 

Frågor besvaras av

Urban Åkerman 076-834 95 94

Robert Matt 073-505 12 81

Mikael Johansson 070-421 11 42




Datum: 2018-02-28 19:20