Om Eskilstuna Guif

Vår vision är att erbjuda handboll av hög klass för så många som möjligt, så länge som möjligt, så hållbart som möjligt!

 

Eskilstuna Guif vilar på en över hundraårig historia och med över 1500 medlemmar är vi en av Eskilstunas största idrottsföreningar. Hos oss ska alla känna trygghet, glädje, öppenhet och gemenskap – det är vår värdegrund.

 

Herrlaget spelar i Handbollsligan Herr och har varit i SM-final fyra gånger. Damlaget spelar i Damallsvenskan. Våra sportsliga mål är att damlaget ska spela i Handbollsligan Dam och att herrlaget ska vara topp-4 i Handbollsligan Herr. För att nå våra mål bygger vi en organisation och träningsmöjligheter av hög kvalitet som gör att spelare vill stanna.

 

Vi har en bred barn- och ungdomsverksamhet med över 20 lag och nära 900 barn och unga från bollskola till dam- och herrjunior. Det lägger också grunden för att få elitspelare från egna led.

 

Eskilstuna Guif tar också ett samhällsansvar genom föreningens hållbarhets- och CSR-arbete. För oss är idrotten en viktig samhällskraft som bidrar till bättre folkhälsa, demokrati och inkludering.