Styrelsen

Foto: Erik Vässmar


Styrelsen är föreningens beslutande organ och ansvarar för föreningens angelägenheter. Styrelsen planerar, leder och fördelar arbetet inom föreningen och ansvarar för att förvalta föreningens medel.


Styrelsens ordförande är föreningens officielle representant. Ordförande leder styrelsens förhandlingar och arbete.


Styrelsens ledamöter och ordförande väljs på 1 eller 2 år av föreningens medlemmar vid årsmötet som genomförs i juni varje år.


Hela styrelsen på bilden från vänster: Katja Eriksson, Ludwig Krontorp, Stephan Eriksson, Björn Frössevi, Veronica Eriksson, Jessica Dickfors, Robert Österhall och Mathias Olsson.
Styrelsens ledamöter

Björn Frössevi

Ordförande

bjorn.frossevi@guif.nu


Björn Frössevi gör sitt andra år i styrelsen och valdes in som ordförande vid årsmötet. 
 - Jag har varit aktiv och intresserad av handboll ”hela livet”, men kom in i Guif via barnens handbollsintresse. Affärsutveckling, klubbutveckling och utbildning är viktiga områden för mig. Efter ett år som ungdomsansvarig är jag nu ordförande i klubben. 

Katja Eriksson

Arrangemang

katja.eriksson@guif.nu


Katja Eriksson är arrangemangsansvarig i styrelsen

 - Det är kul att kunna vara med att bidra till föreningslivet samt Eskilstuna och jag älskar att vara handbollsmamma. Mitt ansvarsområde i styrelsen är arrangemang och vi jobbar starkt med att få mer publik till våra dam- och herrmatcher. Andra frågor jag brinner för är mångfald, gemenskap och glädje och jag är så imponerad över allt ideellt arbete som så många bidrar med.  Jag ser fram emot en spännande säsong både på och utanför handbollsplanen. Vi ses i Stiga Sports Arena!

Jessica Dickfors

Dam, sportråd

jessica.dickfors@guif.nu


Jessica Dickfors är damansvarig i styrelsen.  
 - Jag flyttade till Eskilstuna från Dalarna 2009 och har sedan dess varit verksam i föreningen både som spelare, ledare och nu damansvarig. Jag brinner för handboll överlag men har ett extra intresse i dam/flickverksamhet och att få tjejer att fortsätta spela handboll längre upp i åldern. För mig är det viktig att Guif kan ge bra förutsättningar och attraktiva träningsmöjligheter, så att vi kan utveckla befintliga spelare att ta nästa steg och fostra egna elitspelare. 

Robert Österhall

Herr, sportråd

robert.osterhall@guif.nu


Robert Österhall är inne på sitt fjärde år i styrelsen och det sjätte i sportrådet herr.  
 - I styrelsen ansvarar jag för herrlagets verksamhet. Min förhoppning är att herrarna i år fortsätter att utveckla det kollektiva spelet. Handbollsligan kommer att vara minst lika jämn som förra året och jag tror och hoppas att vi når slutspel, och där kan vi överraska alla lag. Jag hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar laget i med och motgång. För mig är det viktigt att Eskilstuna Guif fortsätter att utvecklas som förening och lockar många unga till handbollen så att fler får uppleva vår fantastiska sport.  

Stephan Eriksson

Veronica Eriksson

Mathias Olsson

Ludwig Krontorp