Styrelsen

Foto: Erik Vässmar


Styrelsen är föreningens beslutande organ och ansvarar för föreningens angelägenheter. Styrelsen planerar, leder och fördelar arbetet inom föreningen och ansvarar för att förvalta föreningens medel.


Styrelsens ordförande är föreningens officielle representant. Ordförande leder styrelsens förhandlingar och arbete.


Styrelsens ledamöter och ordförande väljs på 1 eller 2 år av föreningens medlemmar vid årsmötet som genomförs i juni varje år.


På bilden till höger den delvis nyvalda styrelsen vid årsmötet 2023-06-14.

Från vänster Jessica Dickfors, Mikael Björkstrand, Björn Frössevi, Lars Wikström, Malin Skoglund, Robert Österhall, Sasan Shaba och Cecilia Vestman. Katja Eriksson saknas på bilden.
Styrelsens ledamöter

Björn Frössevi

Ordförande

bjorn.frossevi@guif.nu


Björn Frössevi gör sitt andra år i styrelsen och valdes in som ordförande vid årsmötet. 
 - Jag har varit aktiv och intresserad av handboll ”hela livet”, men kom in i Guif via barnens handbollsintresse. Affärsutveckling, klubbutveckling och utbildning är viktiga områden för mig. Efter ett år som ungdomsansvarig är jag nu ordförande i klubben. 

Cecilia Vestman

Vice ordförande

cecilia.vestman@guif.nu


Cecilia Vestman är inne på sitt tredje år i styrelsen och är nybliven vice ordförande.  
 - Mitt engagemang i Guif började då jag blev lagledare i flickor -08 där min dotter spelar. Nu driver jag arbetet med Hand the ball som vi gör i samarbete med skolor och brinner för att få fler barn att röra på sig och ha kul med handbollen. I styrelsen är mina ansvarsområden främst hållbarhet och kommunikation. 

Malin Skoglund

Hållbarhet, CSR

malin.skoglund@guif.nu


Malin Skoglund är styrelsens sekreterare och ansvarar för hållbarhetsarbetet.  
 - Mitt intresse för handboll har alltid funnits och jag föddes in i handbollsfamiljen Guif. Jag har själv varit aktiv som både spelare och ledare under många år. Nu går jag in på säsong nummer två som ledamot i styrelsen. Genom arbetet under föregående säsong har jag fått se en annan del av föreningslivet, vilket hittills varit otroligt givande! Jag imponeras av allt, främst ideellt, arbete som läggs ner i vår förening och jag ser fram emot en ny säsong både på och utanför planen!

Robert Österhall

Herr, sportråd

robert.osterhall@guif.nu


Robert Österhall är inne på sitt fjärde år i styrelsen och det sjätte i sportrådet herr.  
 - I styrelsen ansvarar jag för herrlagets verksamhet. Min förhoppning är att herrarna i år fortsätter att utveckla det kollektiva spelet. Handbollsligan kommer att vara minst lika jämn som förra året och jag tror och hoppas att vi når slutspel, och där kan vi överraska alla lag. Jag hoppas att så många som möjligt kommer och stöttar laget i med och motgång. För mig är det viktigt att Eskilstuna Guif fortsätter att utvecklas som förening och lockar många unga till handbollen så att fler får uppleva vår fantastiska sport.  

Jessica Dickfors

Dam, sportråd

jessica.dickfors@guif.nu


Jessica Dickfors är damansvarig i styrelsen.  
 - Jag flyttade till Eskilstuna från Dalarna 2009 och har sedan dess varit verksam i föreningen både som spelare, ledare och nu damansvarig. Jag brinner för handboll överlag men har ett extra intresse i dam/flickverksamhet och att få tjejer att fortsätta spela handboll längre upp i åldern. För mig är det viktig att Guif kan ge bra förutsättningar och attraktiva träningsmöjligheter, så att vi kan utveckla befintliga spelare att ta nästa steg och fostra egna elitspelare. 

Katja Eriksson

Arrangemang

katja.eriksson@guif.nu


Katja Eriksson är arrangemangsansvarig i styrelsen

 - Det är kul att kunna vara med att bidra till föreningslivet samt Eskilstuna och jag älskar att vara handbollsmamma. Mitt ansvarsområde i styrelsen är arrangemang och vi jobbar starkt med att få mer publik till våra dam- och herrmatcher. Andra frågor jag brinner för är mångfald, gemenskap och glädje och jag är så imponerad över allt ideellt arbete som så många bidrar med.  Jag ser fram emot en spännande säsong både på och utanför handbollsplanen. Vi ses i Stiga Sports Arena!

Lars Wikström

Ungdom

lars.wikstrom@guif.nu


Lars Wikström gör sitt första år i styrelsen 
 - Jag har alltid haft ett brinnande intresse för handboll och spelade själv under uppväxten i Boden. Båda mina barn spelar i vår ungdomsverksamhet och jag är sedan många år aktiv som ledare i Flickor 2010 där min dotter spelar. Mitt ansvarsområde i styrelsen är barn- och ungdomsverksamheten och att där skapa bra förutsättningar för våra spelare och ledare. 

Sasan Shaba

Marknad

sasan.shaba@guif.nu


Sasan Shaba är marknadsansvarig. 
 - Jag älskar all idrott och varit aktiv i föreningslivet i nästan 20 år och är glad över att få vara engagerad i en så anrik förening som Guif. Detta är mitt första år i Guif även om jag följt föreningen länge. Mitt ansvarsområde är Marknad och jag vill gärna både engagera nya sponsorer och initiera nya samarbeten som ger Guif förutsättningar att stärkas ytterligare. För mig är det också viktigt att utvecklingen sker med jämställdhet och mångfald i fokus. 

Micke Björkstrand

Kassör

micke.bjorkstrand@guif.nu


Micke Björkstrand
är ny i styrelsen och har rollen som kassör. 

 - Jag har ett stort idrottsintresse men det blev fokus på handboll när vi flyttade till Eskilstuna 2009 när sonen började handbollsgymnasiet. Jag har varit lagledare för både damlaget och GP. Nu hjälper jag både herr, dam och GP/damjuniorer med resebokningar, kläder och mat. I styrelsen är mitt ansvarområde att vara kassör. Från yrkeslivet är jag van vid att sköta stora projekt och jag vill få in mer av den systematiken i Guif för att skapa en stabil förening.