Hos oss är det roligt och utvecklande att spela handboll!

Eskilstuna Guif är en av stadens största idrottsföreningar med omkring 470 aktiva flickor och 420 aktiva pojkar som tränar handboll - från bollkul för de yngsta till A-flick och A-pojk för de äldsta. Hos oss ska barn och unga uppleva att det är roligt och utvecklande att spela handboll!

 

Eskilstuna Guif erbjuder en trygg och utvecklande miljö för barn och ungdomar. Verksamheten genomförs i linje med Svenska Handbollförbundets policy för barn- och ungdomshandboll, som följer Riksidrottsförbundets riktlinjer för barn- och ungdomsidrott samt FN:s barnkonvention. Läs mer här.

 

För mer information om Eskilstuna Guif ungdom, kontakta Lars Wikström som är ungdomsansvarig i styrelsen

 

Vill du börja spela handboll?

Välkommen till Eskilstuna Guif om du vill prova på att spela handboll! Kontakta ledare för lag i den åldersgrupp som är aktuell. Kontaktpersoner finns på laget.se 


Vanliga frågor:
Vad kostar det att spela handboll? 

Du behöver betala medlemsavgift, se mer info här 

Behöver jag köpa någon utrustning? 

Du behöver ha skor för inomhusträning. När barnen börjar spela matcher behöver man köpa en matchtröja.

Hur ofta är det träning? 

De yngsta tränar bara en gång i veckan, de äldre mellan tre och fem gånger i veckan.

Ledare och tränare

Barn- och ungdomslagens ledare är våra hjältar! Det är tack vare ledarna som Eskilstuna Guif kan erbjuda handboll för så många. Föreningens ledare erbjuds regelbundet utbildning och ledarträffar. Det finns också ett system för ledarcertifiering och regelbundna kontroller av registerutdrag från brottsregistret – allt för barnens trygghet. När det gäller ledar- och tränarutbildning är RF SISU Sörmland en viktig samarbetspartner för Eskilstuna Guif.

Mellanrum