Eric Johansson kvar i Eskilstuna Guif till säsongen 22/23

Eskilstuna Guif har idag en stor glädjande nyhet och kan berätta att Guifs storskytt Eric Johansson signat upp ett nytt kontrakt som sträcker sig till 2023. 20-åriga Eric som efter sin målrika säsong varit hett eftertraktad av flera storklubbar, både svenska och utländska, väljer att vara kvar i sin moderklubb ytterligare tre säsonger. Det är en mycket viktig pusselbit för Guif som ger trygghet och stabilitet i det kommande lagbygget.

 

Guif har haft möjligheten att förlänga detta kontrakt tack vara extra stöd från lokala sponsorer. Swerob, Best Bemanning, Front, SmartFront och Rapid är företagen som går in och ger sitt viktiga stöd till Eskilstuna Guif och Eric.

 

Eric Johansson om förlängningen:

-Jag har spelat i Guif i hela mitt liv och föreningen betyder mycket för mig. Min dröm är att spela utomlands någon gång i framtiden. Men just nu vill jag utvecklas ännu mer och de möjligheterna ser jag just nu i Guif med tränare Zoran och det stöd föreningen och sponsorerna ger mig. 

 

Tränaren Zoran Roganovic om förlängningen:

-Fantastisk roligt att Eric ser att han kan fortsätta utvecklas i Guif, han har enorm kapacitet som han visade under förra säsongen. Guif som förening visar att man vill satsa på egna produkter och jag ser att det finns många unga spelare som har en fin framtid i klubben. Det känns mycket viktigt att föreningen har bra sponsorer som är med och ger Eric bra förutsättningar och samtidigt är med att bygga ett framgångsrikt lag för framtiden. 

 

Stefan Forsberg, Front, SmartFront och Rapid om förlängningen
-Vi vill gärna bidra i lokalsamhället och vi vet att Guif gör ett bra jobb för Eskilstuna både som verksamhet och att exponera Eskilstuna i goda och bra sammanhang. Nu när Eric ser bra möjligheter i Guif vill vi självklart behålla ”stjärnan” i staden och stöttar därför lite extra utöver våra andra engagemang.

Det kommer bli en kul säsong med Eric, Zoran och de övriga i gänget i Stiga Sports Arena. Ös på!

 

Michael Schütze, Swerob om förlängningen
-Vi brinner för idrotten och handbollen i Eskilstuna. Vi har haft ett långt samarbete med Guif och tycker det är viktigt att man behåller talanger i Eskilstuna.  Vi vill bidra till att Guif når toppen och med en spelare som Eric Johansson så finns en bra grund att bygga på. Vi ser fram emot denna säsong och önskar Eric stort lycka till.

 

Best Bemanning, Mårten Sporrong

-Med stort idrottshjärta så har det varit fantastiskt att se Erics utveckling i Guif. Handbollen är viktigt för Eskilstuna och vi vill vara med att bidra till att Guif och Eskilstuna kan utveckla egna produkter och så småningom ta sig till toppen. Det är en spännande säsong vi har framför oss.

 

Läs mer om våra sponsorer här:

 

http://front.se/

http://smartfront.se/

http://rapidhs.se/

 

https://www.swerob.se/

 

https://bestbemanning.nu/

 

 

 




Datum: 2020-08-28 11:40