Daniel Wigö gör comeback

Högersexan Daniel Wigö gör comeback i Eskilstuna Guif. Förstavalet på högersexpositionen har i stor grad varit Pavle Karacic, men efter att han ådragit sig en knäskada behöver truppen förstärkas på just den positionen där Carl Gabrielsson också huserar. 

 

Daniel Wigö lämnade Eskilstuna Guif våren 2017, efter fyra säsonger i a-laget (56 matcher och 28 mål) för spel i HK Eskil där han spelade fram till i våras. 

-Att komma tillbaka till Guifs A-lag känns bra. Kul att snöra på sig handbollskorna igen, de har legat på hyllan under en period - men nu kör vi! Det som fick mig att ta beslutet att komma tillbaka var att jag blev tillfrågad att göra en tillfällig comeback. Det ska bli skönt att bli en del av ett lag igen, med allt vad det innebär, säger Daniel Wigö. 

 
Robert Österhall, herransvarig i Eskilstuna Guif:

-Då vi olyckligt fått en skada på Pavle Karacic och Carl Gabrielsson är den enda naturliga H6:an i truppen som är tillgänglig till spel. Har vi valt att försöka hitta ett komplement till Carl. Därför är det glädjande att vi snabbt kunnat komma överens med Daniel om en comeback i Eskilstuna Guif. Daniel har erfarenhet från spel hos oss sedan tidigare och han är igenkänd av många i dagens trupp. Vi tror att han snabbt kommer att kunna smälta in i gruppen och stötta både på och utanför planen. Daniel är en snabb och målfarlig spelare som kan bidra med erfarenhet och rutin både i anfall och försvar. Kontraktslängden är satt till sista december, därefter kommer vi att tillsammans utvärdera denna tid. Vem vet, Vi kanske får se mer av Daniel de kommande åren.....

 

Vi bjuder på denna godbit, Daniel Wigös mål mot H43! Vilka minnen har Daniel från denna mål?

-Vissa entréer och mål minns man mer än andra, till exempel målet mot H43. En oförglömlig stund. Hoppas att debuten i Guif denna gång startar på samma sätt.




Datum: 2020-10-22 16:00