Erik Persson förlänger!

Det är med glädje vi kan meddela att Eskilstuna Guif och Erik Persson har kommit överens om att fortsätta samarbetet. I fredags skrev Erik på för två nya år! 

Sportrådets Robert Österhall om vikten av Eriks förlängning:

"Erik är en mycket viktig pusselbit i vårt lagbygge då han under säsongen visat vilken potential och fantastiska spetskompetenser han besitter. Det ska bli riktigt spännande att se honom fortsätta utvecklas på handbollsplanen i Guiftröjan.”


Erik Persson om förlängningen:

"Jag väljer fortsatt spel i Eskilstuna Guif eftersom jag tror att det just nu är det bästa för min utveckling. Det förtroende jag har fått i kombination med den expertis Zoran besitter har lett till att jag snabbt tagit steg i rätt riktning, både som spelare och person. Det vill - och planerar jag att fortsätta med. 

Jag tror att vi har något riktigt bra på gång. Dels som lag där alla bidrar med viktiga kompetenser och egenskaper, men även som förening där det tydligt märks hur organisationen stärks upp på diverse fronter. Det kommer garanterat att bli en intressant resa framöver, där jag är både glad och tacksam att Eskilstuna Guif visat att de tror på mig lika mycket som jag tror på Eskilstuna Guif. Nu ligger fullt fokus på att göra det bästa av resterande matcher och på att ta så många poäng som möjligt säsong 20/21.

Vidare hoppas jag att vi snart kan lägga Covid-eländet bakom oss och återigen fylla vår fina arena rejält under nästa säsong. Jag kan inte nog understryka hur viktigt stödet från er supportrar och sponsorer är för mig och alla andra i laget. Vi ses i STIGA!"




Datum: 2021-02-08 11:42