Årets damspelare förlänger

Emma Jarmteg fortsätter i Eskilstuna Guif. Den hårt slitande mittsexan kommer även kommande säsong göra det svårt för Eskilstuna Guif:s motståndare i Damallsvenskan.

 

Emma Jarmteg

 

"Eskilstuna Guif erbjuder fina utvecklingsmöjligheter och det är med glädje att få representera klubben i minst ett år till. Jag trivs otroligt bra i både Guif och Eskilstuna och jag ser att det finns goda förutsättningar för att lyckas i föreningen. Jag tycker om att spela den handboll som vi vill spela och de fina träningsmöjligheter som klubben har med mycket kompetenta och kunniga tränare. Mikael Löfstedt Johansson och föreningen har gett mig ett stort förtroende och jag hoppas kunna ta ytterligare kliv i min utveckling även nästa år. Under denna säsong har vi påbörjat en satsning med ett spel som jag fortsatt vill vara en del av och med ännu mer kontuinitet och hård träning tror jag att vi som lag kommer att nå höga prestationer kommande säsong. Jag ser verkligen fram emot den kommande säsongen med mycket matcher och möjlighet att visa upp bra handboll med vilja och attityd."

Kristján Andrésson 
Sportchef Eskilstuna Guif

”Emma är en otroligt viktig pusselbit för oss då hon besitter egenskaper som vi i Eskilstuna Guif tycker är viktiga. Med sin attityd och vilja så blir hon spelare som vi förväntar oss sätter en hög kravbild på sig själv och sina lagkamrater.”

 




Datum: 2022-03-22 17:00