Maja Appelgren stannar i Eskilstuna Guif

Under våren fick vi möjlighet att förstärka damlaget med Maja när hon lånades in från IK Sävehof. Nu är det klart att hon kommer att spela i den röda tröjan även nästa säsong.

 

Den hårdskjutande niometersspelaren tar studenten om några veckor och flyttar därefter hem till Eskilstuna för spel i sin moderklubb.

– Det ska bli jättekul att fortsätta att spela handboll inför Eskilstunapubliken. Dessutom att vara med i en satsning med unga spelare som har samma ambitioner som jag känns stimulerande. Jag ser fram emot sommarträningen och att få spela tuffa matcher i allsvenskan, säger Maja Appelgren om förlängningen.

 

 

– Vi är väldigt nöjda med att Maja fortsätter sin satsning med oss i Eskilstuna Guif. Ytterligare en Eskilstunatjej som kommer hem för att glädja våra supportrar. Maja kom in bra i gruppen under våren och kommer att tillföra oerhört mycket till vårt damlag både i träning och i match. Vi vill även rikta ett tack till IK Sävehof för ett bra samarbete, säger sportchef Kristján Andrésson.




Datum: 2022-04-27 10:00