Eskilstuna Guif och Zoran Roganovic överens om fortsatt samarbete.

Eskilstuna Guif och Zoran Roganovic har kommit överens om att fortsätta samarbetet framåt. Zoran fortsätter som huvudtränare för Guifs herrar och Guif och Zoran kommer tillsammans att starta campverksamhet med fokus på ungdomar och deras spelutveckling. Camperna kommer att vara både för svenska och utländska ungdomar.

 Guifs styrelse väljer att skriva fortsatt kontrakt innan slutspel är klart för styrelsen anser att det är viktigt med kontinuitet och att Zoran har utvecklat spelarna och spelsystemet på ett mycket bra sätt.

 

Zoran kommenterar:

Det glädjer mig att få fortsatt förtroende att arbeta vidare med att utveckla spelarna och laget framåt. För mig var det självklart att vi kör vidare med det optionsår som fanns i kontraktet. Det ska bli skoj att utveckla en camp i Eskilstuna och därigenom stärka Guif och stärka Eskilstuna som handbollsstad.:

 

Lars Bergkvist, Vice Ordförande Eskilstuna Guif:

Vi är glada över att vi har kommit överens om fortsättning med Zoran som A-lagstränare.Tillsammans kommer vi att skapa en camp för både svenska och internationella ungdomar där Zorans stora kunskap att utveckla spelare kommer helt till sin rätt.

 
Datum: 2023-03-17 15:12