Mortimer Lundh klar för Eskilstuna Guif

Eskilstuna Guif har värvat mittsexan Mortimer Lundh, 24 år, senast i Skogås. David Sundgren fick en intervju med vårt senaste tillskott.


Först av allt, välkommen till Eskilstuna Guif – hur känns det?
Tack så mycket! Det känns grymt att ha skrivit på för Eskilstuna Guif! En otroligt spännande utmaning och ett kvitto på att man gjort något bra! Ska bli skitkul!Känner du någon i klubben sen tidigare?
Känner och känner. Det är en del grabbar i laget som är runt min ålder som man stött på i diverse ungdomsmatcher förr och i olika  sammanhang. Så bekant är man med några, sen är det en hel del nya ansikten såklart.Hur skulle du beskriva dig själv som spelare?
Jag skulle beskriva mig som en stark och kraftfull linjespelare som har mina styrkor i anfallspelet.Även om jag är en stor mittsexa så anser jag att jag är rätt rörlig och kreativ inne på linjen. Jag har alltid känt att jag varit  rätt bra ”kompis” med bollen och därmed ha en förmåga att fånga in bollen i trånga lägen. Jag gillar att hitta smuggelspel med mina 9m kollegor.Vem är privatpersonen Mortimer Lundh?
När jag inte tränar och spelar handboll så tycker jag om att vara med min flickvän,familj och vänner.Gillar även matlagning och att ta det lugnt framför en serie eller datorspel.

Vad har du för personlig målsättning säsongen 2023/24?
Min egna målsättning med nästa säsong är att kämpa till mig så mycket speltid jag bara kan, och göra skillnad för laget på planen såklart. Jag vill visa att jag har egenskaper som håller på denna nivå. Jag ser även fram emot att utvecklas under Zorans regi och bli en mer komplett handbollsspelare!
Har du någon hälsning till fansen/de som läser den här intervjun?

Jag hoppas att alla som har möjligheten kommer och stöttar oss i Stiga Sport Arena när matcherna kör igång.Så ska vi kriga för varje poäng!Vi ses i höst!




Datum: 2023-06-07 14:33