Josefin Johansson återvänder till Eskilstuna Guif

Idag blev det klart att förra säsongens skytteligavinnare Josefin Johansson återvänder till Eskilstuna Guif från SHE-laget GT Söder. Josefin ansluter till laget med omedelbar verkan.

Roger Jäderberg, sportrådet i Eskilstuna Guif, kommenterar värvningen:

-Vi är riktigt glada att Josefin kommer tillbaka till Eskilstuna Guif, en spelare som kommer att spetsa till truppen inför avslutningen av säsongen. Ett stort tack riktar vi till GT Söder för smidighet i förhandlingarna.

Josefin Johansson själv om återkomsten till Eskilstuna Guif:

-Lite blandade känslor, hade velat få det att fungera bättre i GT men nu känns det mest skönt att beslutet är tagit och det blir skönt att vara på ”hemmaplan”.

Vad fick dig att komma tillbaka ”hem”?

-Lite av en kombination, men pendlingen har varit tuff och tagit på både krafterna och glädjen till handbollen. Jag känner inte riktigt heller att jag fått till mitt spel. När Guif hörde av sig och jag fått fundera lite så kände jag att det känns rätt att komma tillbaka för att återfå glädjen och förhoppningsvis även hitta tillbaka till mitt spel och med det hjälpa Guif.

Har du följt Guifs matcher denna säsong?

-Har främst följt säsongen resultatmässigt då jag bara har hunnit se ett fåtal matcher. Tycker det är tråkigt att resultaten inte blivit vad man hoppats på men nu är det bara att jobba stenhårt utifrån hur läget är!




Datum: 2020-01-29 14:20