Nätverksträffar 2023-24

Som Guld-, Silver- eller Bronspartner så bjuds du in till ett antal nätverks- och partnerträffar varje säsong.


Eskilstuna Guifs Affärsnätverk arrangeras sex gånger under året, samt en kickoff inför säsongsstarten. Bra tillfällen att träffa andra företag och nätverka!. Företag har möjlighet att köpa plats i affärsnätverket. Frukost och lunch ingår vid träffarna.

Kick off på Hotel Bolinder Munktell 2023-09-07

Inför säsongen hölls en kick off på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell där nytillträdda hotellchefen Beatrix Rosendahl välkomnade deltagarna och berättade lite om hotellet och dess framtidsplaner.


Träffen inleddes med mingel och gott att äta/dricka samt en minimässa med ett antal partners till Eskilstuna Guif. Därefter presenterades spelartrupperna, styrelsen och lite övrig information om läget i föreningen i stort och i dam- respektive herrlag.


Stort tack alla deltagande partners.

Nätverksträffar 2022/23

Biltjänsten Serrander Bil AB 2023-05-03

Säsongens sista nätverksträff hölls hos Biltjänsten Serrander Bil AB. Daniel Serrander hälsade ett 50-tal partners välkomna och berätta lite om sin verksamhet liksom nyheter i utbudet av främst elbilar.


Mats Bengtsson informerade om det det aktuella läget i Eskilstuna Guif liksom det nystartade Eskilstuna Guif Handboll AB. Kristján Andrésson berättade om kontraktsläget för spelartrupperna inför nästa säsong medan Zoran Roganovic och Eric Lundquist beskrev hur försäsongsträningen bedrivs i herr- respektive damlag.


Stort tack till Biltjänsten Serrander Bil AB. Tack även till Sundbyholms Gästhamn som levererade frukosten.Best Western Plaza Eskilstuna 2023-03-21

Den 21 mars 2023 hölls vårsäsongens andra träff i Eskilstuna Guifs affärsnätverk. Ett 40-tal deltagare närvarade från våra partners. Tack till värden Best Western Plaza Hotel Eskilstuna för en trevlig träff i ombonad miljö i den nyligen färdigställda Vinäger by Plaza där Beatrix Rosendal hälsade oss välkomna.


Från Eskilstuna Guifs sida presenterade Kristján Andresson och Eric Lundquist läget i såväl herrlag som damlag.
Damlagets säsong är avslutad och arbetet med att bygga truppen för nästa säsong pågår. Lagets träning fokuseras nu på styrka och kondition och inte så mycket handbollsträning.
Herrlaget är i slutskedet av Handbollsligans seriespel inblandad i en oerhörd jämn kamp om en slutspelsplats. De avslutande matcherna mot Lugi hemma och Malmö borta avgör, en vinst i båda kan leda till 5-6 plats i grundserien.

Cecilia Vestman och Jessica Dickfors berättade lite om föreningens hållbarhetsarbete där bland annat Hand the Ball är ett koncept som genomförs som lovaktiviteter på åtta skolor i Eskilstuna. 

Den 16 april sker ett sammandrag i minihandboll i STIGA Sports Arena där ett 30-tal lag från närområdet är anmälda. Föreningens mål är att årligen genomföra en minicup för åldrarna 8-9 år.

Ett annat projekt som startas upp är Keep Playing som som riktar sig till att få tjejer 15-18 år att behålla viljan och intresset att spela vidare i ungdomslagen.

Lars Bergkvist berättade också om det nystartade Eskilstuna Guif Handboll AB som nu är lanserat och där försäljningen av aktier pågår. 

Best Bemanning & Columbird 2023-02-14

Den 14 februari hölls årets första träff i Eskilstuna Guifs affärsnätverk med ett 50-tal deltagare. Tack till värdarna Best Bemanning & Rekrytering och Columbird AB för en trevlig träff. 

Sofie Andersson respektive Robert Arbestål inledde med att presentera sina företag.


Från Eskilstuna Guifs sida presenterades det sportsliga läget i herrlaget av Zoran Roganovic och i damlaget av Eric Lundquist.


Mats Bengtsson berättade om Eskilstuna Guifs planer att lansera Eskilstuna Guif Handboll AB som ett föreningsägt bolag där företag och privatpersoner kan bli delägare. Detaljerad information kommer att presenteras i början av mars.


Kristján Andrésson tog upp skadeläget i damlaget och det lyckade men kortsiktiga inlånet av Mikaela Johansson från Hammarby Handboll. För att förlänga lånet säsongen ut och innan transferfönstret stängde den 15 februari  framfördes en förfrågan om bidrag från affärsnätverket vilket flera närvarande partners gav klartecken till. Stort tack till de berörda företagen!


Avslutningsvis presenterade Andreas Dayan från vår nya partner Klara Städ ett intressant partnerupplägg där en del av deras intäkter i samarbete med andra partners tillfaller Eskilstuna Guif.


#guifhjärta #handbollsstdeneskilstuna #idrottsevolution

Bilia 2022-11-23

Sparbanken Rekarne 2022-10-18


Eskilstuna Guif bjöd under tisdagen in till en nätverksträff med frukost på Valvet.
Vår samarbetspartner Sparbanken Rekarne stod för värdskapet inför ett 40-tal personer från våra partnerföretag. Förutom nätverkande fick alla information om det sportsliga i dam- och herrlaget, samt barn- och ungdomshandbollen.

Tack till alla som var med, Sparbanken Rekarne och Café Valvet!

 

Nästa nätverksträff är den 23 november hos Bilia Eskilstuna.

 

Vill ert företag också nätverka med partners till Eskilstuna Guif? Skicka ett mejl till affarsnatverk@guif.nu

Ica Maxi 2022-09-21

Höstens första nätverksträff hos vår samarbetspartner ICA Maxi Eskilstuna.

Från Eskilstuna Guif informerade Kristjan Andrésson och Eric Lundquist om läget i föreningen och våra seniorlag.
Våra partners fick information om landskampen i STIGA Sports Arena den 1 oktober av Johnny Andersson.

Initiativtagaren till konceptet Publikpartner, Alf Ekström från Grant Thornton, intervjuades om historien bakom idén.

Deltagarna fick information om att det är sju företag som stödjer detta, så alla ungdomar t o m 16 år får se elithandboll gratis.


Grattis till Karoline Filander som vann en specialdesignad tårta.
Stort tack till dagens värd Tomas Gustavsson på ICA Maxi och till alla partners som deltog! 


Nästa träff den 18 oktober på Valvet!

Kickoff Smashit Sportbar & Restaurang 2022-09-12

Eskilstuna Guif bjöd in sina partners till en kickoff inför säsongsstarten av Handbollsligan respektive Damallsvenskan.


Våra partners presenterade sig i form av en minimässa. Konferencier Michael Wallin intervjuade bland annat styrelsen, sportchef Kristján Andrésson liksom herr- och damlagens spelare och ledare.


Stort tack till alla våra partners som deltog och inte minst till Smashit Sportbar & Restaurang som bjöd på gott att äta.

Nätverksträffar våren 2022

Sundbyholms gästhamn 2022-05-18

Stort tack till alla företag som var med på Eskilstuna Guifs tredje träff med affärsnätverket!


Tack även till vår värd Sundbyholms Gästhamn där Ulrica Sjöberg berättade om deras verksamhet i en fantastisk miljö och med fint väder. Tuna Trafik ordnade transport för de som önskade detta.  


Zoran Roganovic och Kristján Andrésson informerade om det sportsliga i herr- och damlagen   Det här var affärsnätverkets tredje träff och man kommer att träffas ytterligare minst tre  gånger under 2022.

Här får du chansen att nätverka och träffa andra företag som stödjer och sponsrar Eskilstuna Guif. Företagare/sponsor, vill du också vara med? Mejla till affarsnatverk@guif.nu för mer information.


Nästa träff 2022-09-21

Best Western Plaza Hotel 2022-03-22

Stort tack till alla företag som var med på premiären av Eskilstuna Guifs affärsnätverk!


Extra tack till vår värd Best Western Plaza Hotel Eskilstuna som bjöd på frukost och information. Zoran Roganovic informerade om läget i herrlaget och Kristján Andrésson gav en nulägesanalys om det sportsliga i Guif och i synnerhet damlaget.

Nätverket fick förhandsinfo om det senaste nyförvärvet på damsidan (Tuva Nilsson).   Affärsnätverket kommer träffas minst sex gånger under 2022. Här får du chansen att nätverka och träffa andra företag som stödjer och sponsrar Eskilstuna Guif.

Företagare/sponsor, vill du också vara med? Mejla till affarsnatverk@guif.nu för mer information.  


Nästa nätverksträff den 27 april!