Nätverksträffar 2023-24

Som Guld-, Silver- eller Bronspartner så bjuds du in till ett antal nätverks- och partnerträffar varje säsong.


Eskilstuna Guifs Affärsnätverk arrangeras sex gånger under året, samt en kickoff inför säsongsstarten. Bra tillfällen att träffa andra företag och nätverka!. Företag har möjlighet att köpa plats i affärsnätverket. Frukost och lunch ingår vid träffarna.

Nätverksträff hos Sundbyholms Gästhamn 2024-05-14

Säsongens sista träff i Eskilstuna Guifs affärsnätverk med Sundbyholms gästhamn som värd. Ett 30-tal partners medverkade och de fick ta del av aktuell information från Eskilstuna Guif. 


Robin Andersson Dickfors berättade om läget i damlaget inför kvällens cupmatch mot LIF Lindesberg och hur spelartruppen i skrivande stund ser ut inför kommande säsong. 


Zoran Roganovic beskrev herrarnas försäsongsträning med fokus på fysträning och minimalt med handbollsträning. Efter sommaruppehållet kommer ett antal träningsmatcher i slutet på juli/början av augusti innan tävlingsmatchandet drar igång med ATG Svenska Cupen i augusti och Handbollsligan i mitten av september.


Björn Frössevi informerade om föreningens aktiviteter utöver dam- och herrlag. I slutet av maj spelas golfturneringen Guifpokalen där våra partners spelar i lag med varsin spelare. I juli månad under uppladdningen till OS i Paris kommer både dam- och herrlandslagen att finns på plats och herrarna spelar en träningsmatch mot Egypten den 18 juli.


Medlemmarna i affärsnätverket kommer att bjudas in till en kickoff, troligen i andra halvan av augusti. Vi återkommer med information och inbjudan när datum är fastställt.


Stort tack till Ulrica Sjöberg med personal för en trevlig träff!


 Nätverksträff hos ICA Maxi Stormarknad 2024-03-19

Dagens värd Tomas Gustavsson hälsade tillsammans med Bengt Gustavsson och Pasi Jantunen alla välkomna till träffen.


Robert Österhall berättade om sportrådet där han tillsammans med Urban Åkerman och Andreas Adolfsson jobbat med att tidigt bygga truppen inför nästa säsong. I dagsläget är 13 namn klara och kommunicerade medan ett par tillkommer inom kort.


Robin Andersson Dickfors beskrev läget i damlaget som efter den oavgjorda matchen senast blir degraderade och får ta nya tag i division 1 nästa säsong. Även här pågår sportrådets arbete med att forma en spelar- och ledartrupp inför det.


Zoran Roganovic berättade om det aktuella läget inför onsdagens bortamatch mot IFK Kristianstad och den kommande hemmamatchen på måndag mot HK Aranäs. Tunga tapp med flera spelare borta resten av säsongen och en del småskavanker på andra gör det svårt att lägga upp en bra strategi för matcherna.


Avslutningsvis drogs en vinnare av en tårta med motiv Zoran från ICA Maxi - den gick till Kenneth Lund från Ocab Mitt.


Säsongens sista nätverksträff arrangeras av Sundbyholms Gästhamn den 14 maj. Inbjudan kommer att skickas ut i god tid.Nätverksträff hos Biltjänsten Serrander Bil 2024-01-30


Daniel Serrander hälsade alla välkomna till morgonens träff där ett 40-tal partners medverkade. Han berättade lite om hur marknaden för nyförsäljning utvecklas och passade även på att presentera den nya elbilen KIA EV6 samt kommande nya modeller.


Zoran Roganovic informerade om vad herrlaget gjort under EM-uppehållet, bland annat slipa på detaljer för att kunna behålla en slutspelsplats när ligan är färdigspelad i slutet av mars.


Robin Andersson Dickfors som nyligen tagit rollen som huvudtränare för damlaget berättade om ett par förstärkningar i laget. Laget är fortfarande sist i Damallsvenskan och fokus är givetvis på att vinna matcher och åtminstone ta sig upp på kvalplats. Sju matcher kvar att spela.


Jessica Dickfors informerade om Eskilstuna Minihandboll Cup som genomförs 16-17 mars i Volvo CE Arena. I dagsläget är ett 50-tal lag anmälda.


Tack till Biltjänsten Serranders personal för ett trevligt arrangemang.


Nästa nätverksträff sker under mars 2024.

Nätverksträff hos Bolinder Munktell Hotel 2023-12-08

Under fredagseftermiddagen samlades ett 30-tal personer i Eskilstuna Guifs nätverk för ett uppsnack inför herrarnas match mot Karlskrona HF.


Hotellchefen Beatrix Rosendal hälsade välkomna och berätta bland annat lite om hotellets planer på renovering och uppgradering av rum. 

Hon informerade även om en insamling av julklappar under namnet "Ensam gran söker". Det är ett initiativ där julklapparna kan hämtas av hjälporganisationer och delas ut till behövande. Lämna gärna oinslagna julklappar i hotellets reception.


En kort information från Pasi Jantunen och Bengt Gustafsson följde innan tränare Zoran Roganovic och lagkapten Marcus Ekman informerade om läget inför kvällens match.

EQpacks Johan Tjernell tog tillfället i akt och skickade med lite julgodis till lagen förpackade i en minibuss.


Efter ytterligare lite nätverkande runt borden avslutades träffen och de som ville kunde fortsätta med en AW i hotellets matsal innan det var dags för match.


Stort tack till alla medverkande och inte minst värden Beatrix RosendalNätverksträff hos Elite Stadshotellet 2023-11-27

Drygt 40 personer, sponsorer och guifare, närvarade på nätverksträffen i måndags hos vår samarbetspartner Elite Stadshotellet, som också bjöd på en uppskattad lunch. Stort tack till hotelldirektör Annica Åkerblad för ett trevligt arrangemang.


Information om förändringar i föreningen

Eric Lundquist har lämnat sitt uppdrag som ass. damtränare och fokuserar på rollen som sportchef ungdom och tränare för damjuniorerna. Robin Anderson Dickfors har klivit in och assisterar nu både dam & herrlag. 


Damansvarig Jessica Dickfors och Linnéa Strömberg från A-flick/junior berättade om Keep playing som är ett koncept för att få tjejer 15-18 år att fortsätta spela handboll. Det fokuserar på vikten av att ge bra och rätt förutsättning för att tjejer från egna ledet ska ta klivet upp i seniorspel och vara väl förberedda. De tog också upp det positiva att Kristján Andrésson är med som instruktör på NIU Rekarne handbollsgymnasiet och utbildar spelarna. Både Keep playing och Kristjáns insatser på NIU har möjliggjorts tack vare bidrag från Sparbankstiftelsen Rekarne.


Damernas lagkapten Tuva Nilsson och Robin Andersson Dickfors informerade om läget i damlaget. De har spelat bättre senaste två matcherna och det är en bra känsla i truppen trots få poäng. På lördag spelas en viktig match hemma mot Kärra HF. 


Zoran Roganovic pratade om herrlaget och handbollsfesten förra torsdagen när laget vann mot Alingsås, med närmare 3 400 åskådare på läktarna och en comebackande Mattias "Zacke" Zachrisson på planen. 

Eric Lundquist berättade om damjuniorerna som blivit inbjudna till en cup i Paris i februari, en av flera roliga saker för våra duktiga tjejer som knackar på dörren till allsvenskt spel. 


Tack alla som var med på nätverksträffen! 

Nätverksträff i Valvet 2023-10-11

Eskilstuna Guifs affärsnätverk hade ett välbesökt frukostmöte på Sparbanken Rekarnes Valvet i onsdags. På plats fanns över 50 personer – sponsorer, samarbetspartners samt föreningens styrelse och tränarstaber.


Sparbanken Rekarne informerade om trygghetssatsningen Rekarnemiljonen.


Under morgonen presenterade också föreningen några nyheter från verksamheten.

1. Eskilstuna Minihandboll Cup som kommer att arrangeras 16-17 mars 2024 
2. Rosa bilen-kampanjen som genomförs för att stötta Cancerfonden Eskilstuna GUIF. Läs mer här 
3. Läget i damlaget och herrlaget inför veckans matcher 

Några röster från Affärsnätverket:  

Hans Kindahl, Marknadskoordinator, Sparbanken Rekarne  
 - Detta är alltid givande träffar där man möter både gamla och nya ansikten. Det var extra kul tycker jag att det var ovanligt stort deltagande. Då fick vi möjlighet visa upp vår fantastiska mötesplats Valvet för flera stycken som inte besökt oss tidigare.


Thomas Qvarsell, Kinnarps Mälardalen AB
- Trevlig nätverksträff och bra att få träffa andra företag! Givande samtal vid borden "allt från handboll till samhällsfrågor" och toppen att få växla bord under träffen!


Vi tackar Sparbanken Rekarne samt alla sponsorer och samarbetspartners för er tid och engagemang, för Eskilstuna och för Eskilstuna Guifs bästa samt ett väldigt lyckat affärsnätverk. 


Vi ses vid nästa Affärsnätverk som är Måndag 27 nov 11:30-13:00 på Elite Hotell 
 
På bild:
Marcus Conrad som välkomnar och presenterar trygghetssatsningen Rekarnemiljonen, bild 4
Moa Hjalmarsson & Mikael Örn, FOGFIXARN BRAND OCH FOGTEKNIK ESKILSTUNA AB som presentar Rosa bilen-kampanjen, bild 5

Eric Lundquist och Robin Andersson Dickfors presenterar läget i dam- och herrlag, bild 6

Jossica Dickfors presenterar Minihandbollscup, bild 7

Kick off på Hotel Bolinder Munktell 2023-09-07

Inför säsongen hölls en kick off på Clarion Collection Hotel Bolinder Munktell där nytillträdda hotellchefen Beatrix Rosendahl välkomnade deltagarna och berättade lite om hotellet och dess framtidsplaner.


Träffen inleddes med mingel och gott att äta/dricka samt en minimässa med ett antal partners till Eskilstuna Guif. Därefter presenterades spelartrupperna, styrelsen och lite övrig information om läget i föreningen i stort och i dam- respektive herrlag.


Stort tack alla deltagande partners.

Nätverksträffar 2022/23

Biltjänsten Serrander Bil AB 2023-05-03

Säsongens sista nätverksträff hölls hos Biltjänsten Serrander Bil AB. Daniel Serrander hälsade ett 50-tal partners välkomna och berätta lite om sin verksamhet liksom nyheter i utbudet av främst elbilar.


Mats Bengtsson informerade om det det aktuella läget i Eskilstuna Guif liksom det nystartade Eskilstuna Guif Handboll AB. Kristján Andrésson berättade om kontraktsläget för spelartrupperna inför nästa säsong medan Zoran Roganovic och Eric Lundquist beskrev hur försäsongsträningen bedrivs i herr- respektive damlag.


Stort tack till Biltjänsten Serrander Bil AB. Tack även till Sundbyholms Gästhamn som levererade frukosten.Best Western Plaza Eskilstuna 2023-03-21

Den 21 mars 2023 hölls vårsäsongens andra träff i Eskilstuna Guifs affärsnätverk. Ett 40-tal deltagare närvarade från våra partners. Tack till värden Best Western Plaza Hotel Eskilstuna för en trevlig träff i ombonad miljö i den nyligen färdigställda Vinäger by Plaza där Beatrix Rosendal hälsade oss välkomna.


Från Eskilstuna Guifs sida presenterade Kristján Andresson och Eric Lundquist läget i såväl herrlag som damlag.
Damlagets säsong är avslutad och arbetet med att bygga truppen för nästa säsong pågår. Lagets träning fokuseras nu på styrka och kondition och inte så mycket handbollsträning.
Herrlaget är i slutskedet av Handbollsligans seriespel inblandad i en oerhörd jämn kamp om en slutspelsplats. De avslutande matcherna mot Lugi hemma och Malmö borta avgör, en vinst i båda kan leda till 5-6 plats i grundserien.

Cecilia Vestman och Jessica Dickfors berättade lite om föreningens hållbarhetsarbete där bland annat Hand the Ball är ett koncept som genomförs som lovaktiviteter på åtta skolor i Eskilstuna. 

Den 16 april sker ett sammandrag i minihandboll i STIGA Sports Arena där ett 30-tal lag från närområdet är anmälda. Föreningens mål är att årligen genomföra en minicup för åldrarna 8-9 år.

Ett annat projekt som startas upp är Keep Playing som som riktar sig till att få tjejer 15-18 år att behålla viljan och intresset att spela vidare i ungdomslagen.

Lars Bergkvist berättade också om det nystartade Eskilstuna Guif Handboll AB som nu är lanserat och där försäljningen av aktier pågår. 

Best Bemanning & Columbird 2023-02-14

Den 14 februari hölls årets första träff i Eskilstuna Guifs affärsnätverk med ett 50-tal deltagare. Tack till värdarna Best Bemanning & Rekrytering och Columbird AB för en trevlig träff. 

Sofie Andersson respektive Robert Arbestål inledde med att presentera sina företag.


Från Eskilstuna Guifs sida presenterades det sportsliga läget i herrlaget av Zoran Roganovic och i damlaget av Eric Lundquist.


Mats Bengtsson berättade om Eskilstuna Guifs planer att lansera Eskilstuna Guif Handboll AB som ett föreningsägt bolag där företag och privatpersoner kan bli delägare. Detaljerad information kommer att presenteras i början av mars.


Kristján Andrésson tog upp skadeläget i damlaget och det lyckade men kortsiktiga inlånet av Mikaela Johansson från Hammarby Handboll. För att förlänga lånet säsongen ut och innan transferfönstret stängde den 15 februari  framfördes en förfrågan om bidrag från affärsnätverket vilket flera närvarande partners gav klartecken till. Stort tack till de berörda företagen!


Avslutningsvis presenterade Andreas Dayan från vår nya partner Klara Städ ett intressant partnerupplägg där en del av deras intäkter i samarbete med andra partners tillfaller Eskilstuna Guif.


#guifhjärta #handbollsstdeneskilstuna #idrottsevolution

Bilia 2022-11-23

Sparbanken Rekarne 2022-10-18


Eskilstuna Guif bjöd under tisdagen in till en nätverksträff med frukost på Valvet.
Vår samarbetspartner Sparbanken Rekarne stod för värdskapet inför ett 40-tal personer från våra partnerföretag. Förutom nätverkande fick alla information om det sportsliga i dam- och herrlaget, samt barn- och ungdomshandbollen.

Tack till alla som var med, Sparbanken Rekarne och Café Valvet!

 

Nästa nätverksträff är den 23 november hos Bilia Eskilstuna.

 

Vill ert företag också nätverka med partners till Eskilstuna Guif? Skicka ett mejl till affarsnatverk@guif.nu

Ica Maxi 2022-09-21

Höstens första nätverksträff hos vår samarbetspartner ICA Maxi Eskilstuna.

Från Eskilstuna Guif informerade Kristjan Andrésson och Eric Lundquist om läget i föreningen och våra seniorlag.
Våra partners fick information om landskampen i STIGA Sports Arena den 1 oktober av Johnny Andersson.

Initiativtagaren till konceptet Publikpartner, Alf Ekström från Grant Thornton, intervjuades om historien bakom idén.

Deltagarna fick information om att det är sju företag som stödjer detta, så alla ungdomar t o m 16 år får se elithandboll gratis.


Grattis till Karoline Filander som vann en specialdesignad tårta.
Stort tack till dagens värd Tomas Gustavsson på ICA Maxi och till alla partners som deltog! 


Nästa träff den 18 oktober på Valvet!

Kickoff Smashit Sportbar & Restaurang 2022-09-12

Eskilstuna Guif bjöd in sina partners till en kickoff inför säsongsstarten av Handbollsligan respektive Damallsvenskan.


Våra partners presenterade sig i form av en minimässa. Konferencier Michael Wallin intervjuade bland annat styrelsen, sportchef Kristján Andrésson liksom herr- och damlagens spelare och ledare.


Stort tack till alla våra partners som deltog och inte minst till Smashit Sportbar & Restaurang som bjöd på gott att äta.

Nätverksträffar våren 2022

Sundbyholms gästhamn 2022-05-18

Stort tack till alla företag som var med på Eskilstuna Guifs tredje träff med affärsnätverket!


Tack även till vår värd Sundbyholms Gästhamn där Ulrica Sjöberg berättade om deras verksamhet i en fantastisk miljö och med fint väder. Tuna Trafik ordnade transport för de som önskade detta.  


Zoran Roganovic och Kristján Andrésson informerade om det sportsliga i herr- och damlagen   Det här var affärsnätverkets tredje träff och man kommer att träffas ytterligare minst tre  gånger under 2022.

Här får du chansen att nätverka och träffa andra företag som stödjer och sponsrar Eskilstuna Guif. Företagare/sponsor, vill du också vara med? Mejla till affarsnatverk@guif.nu för mer information.


Nästa träff 2022-09-21

Best Western Plaza Hotel 2022-03-22

Stort tack till alla företag som var med på premiären av Eskilstuna Guifs affärsnätverk!


Extra tack till vår värd Best Western Plaza Hotel Eskilstuna som bjöd på frukost och information. Zoran Roganovic informerade om läget i herrlaget och Kristján Andrésson gav en nulägesanalys om det sportsliga i Guif och i synnerhet damlaget.

Nätverket fick förhandsinfo om det senaste nyförvärvet på damsidan (Tuva Nilsson).   Affärsnätverket kommer träffas minst sex gånger under 2022. Här får du chansen att nätverka och träffa andra företag som stödjer och sponsrar Eskilstuna Guif.

Företagare/sponsor, vill du också vara med? Mejla till affarsnatverk@guif.nu för mer information.  


Nästa nätverksträff den 27 april!