Rosa bilen-kampanjen bidrar till cancerforskningen


Rosa bilen-kampanjen vänder sig till företag och organisationer. Den baseras på hur många mål som Eskilstuna Guifs damlag gör i serie-, kval- och cupmatcher. Anmälda företag och organisationer betalar 10 kr per mål som laget gjort. Hälften av det insamlade beloppet går till Cancerfonden och den andra hälften går till damlagets verksamhet.  
 
 - Jag tror vi alla har någon nära anhörig eller vän som drabbats av cancer. Jag är så glad och tacksam över de bidrag vi får in och hoppas att fler företag vill kroka arm med oss och samla in pengar till cancerforskningen, säger Moa.  
 
De företag som är med och stöttar Rosa bilen-kampanjen är Biltjänsten Serrander Bil, Fogfixarn, Herok Rental, Resana Bygg, Stahrebolagen, Tuna trafik och Volvo CE. 
 
 - För oss var det självklart att vara med och stötta kampanjen och vi som partner ser positivt på att Guif engagerar sig i samhället, säger Micke Örn på Fogfixarn. 
 
Under perioden 1 januari till och med 31 oktober 2022 har damlaget gjort 470 mål vilket gör att varje företag hittills bidragit med 4700 kronor vardera. Rosa bilen-kampanjen fortsätter säsongen 22/23 och 23/24. Vill ditt företag vara med? Kontakta oss på länken nedan
 
Även privatpersoner som vill stötta insamlingen kan göra det genom inbetalning av valfritt belopp till Swishnummer 123 697 20 20. 

Foto: Gunnar Johansson