Tillbaka

Eskilstuna Guif

26

Boden Handboll IF

31

 • Datum

  Söndag 18/12

 • Tid

  16:00

 • Resultat

  26 - 31

 • Arena

  Stiga Sports Arena A1Hitta hit

 • Damer
  Damallsvenskan

Eskilstuna Guif - Boden Handboll 26-31 (15-15)

Målgörare Eskilstuna Guif:

Maja Appelgern 9, Emma Jarmteg 5, Tuva Nilsson 3, Flavia Johansson 3, Izabella Johnsson 2, Moa Hjalmarsson 2, Kinga Kozdra 1, Tindra Älgekrans

Målgörare Boden Handboll:

Moa Nilsson 6, Kalia Klomp 6, Lisa Hansson 5, Stephania Olivera 4, Yasmin Domonji 4, Emmy Nordmark 3, Alva Adeholm 3

Publik: 221

221218 Guif vs Boden

Matchvärdar

Matchvärd Fogfixarn Matchvärd Biltjänsten Matchvärd Janelings

Köp biljett här

Julenkät

Sista matchen innan lite julledigt för Eskilstuna Guifs damer. David Sundgren skickade iväg ett sms till några spelare i damlaget för att kolla av läget inför julen med lite blandade julfrågor. 

Vad tycker du om er säsong så här långt?

Moa Hjalmarsson: Jag tycker att säsongen började lite svängigt men att vi verkligen gjort ett ryck och visat så här halvvägs hur fantastiskt bra vi är.

Kinga Kozdra: Jag tycker ändå att det har gått bra och vi har presterat på den nivån vi har önskat. Det finns en del förbättringsområden trots det men det håller vi på och jobbar med för att det ska bli ännu bättre.

Ebba Willman: Spännande hittills då serien är väldigt jämn och kul att det går så bra!

Maja Appelgren: Jag tycker vi har gjort en bra säsong än så länge, mycket blandade resultat men i de stora hela är vi nöjda med vad vi har presterat!

Jessica Rydberg: Jag tycker att vi har gjort det bra. Absolut att vi har haft några riktiga bottennapp, men när matcherna har varit jämna har vi oftast kunnat hålla huvudet kallt och ändå gå därifrån med poäng, vilket är riktigt kul!Emma Jarmteg: Jag tycker vi har blandat och gett hittills. Säsongen började lite knackigt men ju längre in vi har kommit har vi presterat bättre som lag och jag ser fram emot kommande år och se hur långt vi kan ta oss.Flavia Johansson: Hittills av säsongen är jag otroligt glad över den tabellplats vi har, vi kom in som underdogs den här säsongen men har motbevisat många lag som mött oss. Vissa delar behövs fortfarande finslipas i både vårt anfallsspel som försvarsspel, men att gå in med oddsen emot oss har gett oss otroligt mycket drivkraft. Så jag är nöjd så här långt. 

Hur firar du jul?

Moa Hjalmarsson: Blir troligen traditionsenligt tillsammans med familjen på julafton och juldagen

Kinga Kozdra: Som alla andra antar jag..(ler) Mina föräldrar är från polen så vi firar enligt polsk tradition mer eller mindre.

Ebba Willman: Jag firar jul med släkt och familj hemma i Västerås.

Maja Appelgren: Julen firas till en början hemma hos morfar i Strängnäs med släktingar ifrån Mariefred och Karlskrona efter de åker vi hem till Slagsta och firar jul med mormor och släktingarna från Karlskrona!

Jessica Rydberg: Jag firar den hemma med familjen

Emma Jarmteg: Jag firar jul med familj och släkt hemma på fina Värmdö i Stockholms skärgård med mycket god mat och härligt umgänge!Flavia Johansson: Jag brukar alltid fira jul hemma hos farmor och farfar med min familj och kusiners familj. Dom bor på landet lite utanför Västerås. Det är alltid lika mysigt att komma dit och fira jul med nära och kära.

Vad önskar du dig i julklapp?

Moa Hjalmarsson: Några julklappar önskar jag mig faktiskt inte utan att få vara med familjen är den bästa klappen jag kan få.

Kinga Kozdra: Ingen aning har inte önskat mig något särskilt i år.

Ebba Willman: Jag önskar mig många fina paket under granen och mer tid på planen (skratt)

Maja Appelgren: Jag önskar mig faktiskt inte så mycket, skulle behöva ha ett nytt påslakan och lite nya tjocktröjor som behövs för att jag ska klara den kalla vintern!Jessica Rydberg: Faktiskt ingenting. Blir det rester av julmaten önskar jag mig den i julklapp. Hatar att laga mat! Emma Jarmteg: Mycket publik och en härlig stämning på våra kommande hemmamatcher efter jul hade varit en fin julklapp! Eller en direktplats upp till SHE hade inte heller varit så pjåkigt!Flavia Johansson: Hmm… blir allt svårare ju äldre man blir att skriva en bra julklappslista. Men en grej jag önskar mig skulle vara The Weeknd konsertbiljetter när han spelar i Sverige nästa år. Älskar hans musik!

Vad är godast på julbordet?

Moa Hjalmarsson: Dopp i grytan är ju något man inte kan vara utan

Kinga Kozdra: Köttbullar om man ska välja något.

Ebba Willman: Godaste på julbordet är pappas köttbullar men sen gillar jag även risgrynsgröten till frukost! 

Maja Appelgren: Föredrar fikabordet, skumtomtarna, mammas saffransbullar och mormors julgodis är succé. Men matmässigt måste jag nog säga att pappas revbensspjäll är oslagbara!!!Jessica Rydberg: Pappas hemmagjorda köttbullar och bea!Emma Jarmteg: Köttbullar och rödbetssallad är en favorit hos mig! Även lussebullar och knäck ligger högt på listan.Flavia Johansson: Godast på julbordet är farmors Janssons frestelse och och köttbullar, det är svårt att slå.


Bästa jullåten?

Moa Hjalmarsson: Välkommen hem med E.M.D

Kinga Kozdra: Alla!

Ebba Willman: Hey Ho med Freddy Kalas
Maja Appelgren: Gott nytt jul med Sean banan är en banger, den hänger i!Jessica Rydberg: Mistletoe med Justin Bieber 

Emma Jarmteg: Helt klart Tomtarnas julnatt (tipp tapp) med Kul ju! Den spelas flitigt i omklädningsrummet nu i december och är nästan så bra att man kan lyssna på den året om!Flavia Johansson: Oj jag gillar så många jullåtar men favoriten måste vara Last Christmas med Wham.

 

Om du fick ge någon i laget en julklapp, vem skulle få det och vad skulle han/hon få?

Moa Hjalmarsson: Ja då skulle det bli Jossan Johansson och då skulle jag nog ta med henne på spa eller liknande.

Kinga Kozdra: Jag säger nog Tyra, känns som att hon skulle bli glad av att få vad som helst (skratt)Ebba Willman: Då skulle jag ge Tyra Schjött en klocka för det behöver hon (skratt)

Maja Appelgren: Önska jag kunde ge Leifi (Stefan Adolfsson, intervjuarens tillägg) allt han vill ha, han är guld värd och är värd allt !!

Jessica Rydberg: Ebba Jansen som skulle få ett par nya, redan insprungna handbollsskor

Emma Jarmteg: Då skulle jag ge den till Leifi! Lagets klippa som alltid ställer upp för oss i vått och torrt och fixar och donar med allting för att vi ska kunna ha det så bra som möjligt både på och utanför planen. Det i kombination med hur många gånger han behöver fylla min vattenflaska varje träning och match gör att han förtjänar en extra julklapp! :D

Flavia Johansson: Vi ska ha secret santa under vår julavslutning med laget, så kan tyvärr inte säga vem jag ska köpa till men har ett julrim till julklappen. ”Ser du stjärnan i det blå, drickes detta ser du två ”


Julklappserbjudanden i Guifshopen

Julklappserbjudande Mössa_Barnhood Julklappserbjudande Tshirt_halsduk

Nyheter i Guifshopen

I Guifshopen finns tröjor, mössor, halsdukar, muggar och mycket annat att köpa. Handla i vår Webshop och hämta i arenan eller få det hemskickat med PostNord.

Fri parkering

Kruhsberg parkering

Kruhsberg Fastigheter AB erbjuder gratis parkering i samband med Eskilstuna Guifs hemmamatcher för både dam- och herrlag under hösten 2022. Erbjudandet gäller gratis parkering 18 dec 15.00-19.00 med rabattkod ”GUIF” i parkeringsappen APCOA. 

Eskilstuna Guif Gameday

I appen Gameday kan du också följa matchhändelserna via livescore. Här finns även nyheter, spelprogram, spelarpresentationer och mycket mer.

guif soc media gameday 550x550

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.