Eskilstuna Minihandboll Cup 16-17 mars 2024 


Eskilstuna Guif välkomnar flickor och pojkar födda 2014-2016 till minihandboll cup i STIGA Sports Arena. Det kommer bli massor av handboll och annat skoj!   

Minihandboll spelas med fyra utespelare och en målvakt på liten plan, cirka 12*20 meter. Vid cupen följer vi Svenska Handbollförbundets Tävlingsbestämmelser för barn och ungdom. Fokus är lek och glädje i en trygg och utvecklande miljö. Inom svensk handboll förekommer inte resultat- eller tabellvisning på webbplatser eller i skrivna dokument för kategorin barn.  

Matcherna är 2*10 minuter och alla lag garanteras minst 4 matcher. Deltagande lag erbjuds möjlighet att köpa deltagarkort och då ingår varm lunch med dryck, medalj och överraskningar från våra sponsorer.  

Under cupen kan spelare och medföljande familjer även ta del av andra aktiviteter som pyssel, tipspromenad, fiskdamm, högläsning och hinderbana. Vi kommer ha cafeterian öppen med varm och kall dryck, smörgåsar, korv med bröd och fika. Ni får också träffa dam- och herrspelare från Eskilstuna Guif som är på plats och hjälper till med arrangemanget. 

Inbjudan och anmälningslänk kommer i slutet av året. För mer information kontakta minicup@guif.nu

Bilder från sammandraget i minihandboll 16/4 2023. Foto Börje Johansson