Tillbaka

Eskilstuna Guif

23

Boden Handboll IF

37

 • Datum

  Lördag 13/1

 • Tid

  14:00

 • Resultat

  23 - 37

 • Arena

  Stiga Sports Arena A1Hitta hit

 • Damer
  Damallsvenskan

Eskilstuna Guif - Boden Handboll 23 - 27 (11 - 18)

Publik: 149

Målskyttar Eskilstuna Guif: Maja Appelgren 5, Moa Hjalmarsson 4, Tuva Nilsson 4, Flavia Johansson 3, Cajsa Sällström 2, Ebba Jensen 2, Saara Lehtola 1, Josefin Johansson 1, Alva Enblad 1

Målskyttar Boden: Lisa Hansson 10, Emmy Nordmark 7, Line Hegglund 6, Emma Eriksson 3, Viktoria Andersson 2, Sara Nordström 2, Iva van der Linden 2, Alva Adeholm 2, Annika Ölén 2, Yasmin Domonji 1

Inför match med Tuva Nilsson

Förlust i omstarten borta mot Skånela. Nu väntar Boden hemma i Eskilstuna i första matchen hemma efter juluppehållet. David Sundgren tog ett litet snack med lagkaptenen Tuva Nilsson inför matchen.

  Tuva Nilsson  

Kommentar till förra matchen, förlust mot Skånela.

Otroligt bittert, jag tycker vi är det laget som för matchen i första halvlek men tappar allt i början på andra halvlek. Vi gör en bra upphämtning i slutet på andra men det är för många mål att ta igen för att de ska bli riktigt nära.Nu väntar Boden. Vad finns att säga om dom?

Boden leder just nu serien och är ett bra lag med många duktiga spelare. Främst tycker jag att deras styrka ligger i snabba omställningar och kontringar.Vad tar ni med er från ert förra möte?

Förra matchen fick Boden kontra för många gånger på våra misstag. Så det gäller att minska våra tekniska fel och reglera tempot inledningsvis.Vad betyder Maja Appelgrens återkomst till laget?

Att Maja är tillbaka är superkul! Det är en spelare som jag alltid gillat att spela med och hon besitter ju även ett mäktigt skott.Hur mycket snackar du och din sambo Noel Gustafson (högersexa i herrlaget) handboll hemma?

Vi snackar handboll hela tiden i princip, när vi träffas efter träningarna är handboll det första samtalsämnet som kommer upp. Sen är båda väldigt intresserad av handboll så vi brukar alltid titta på de matcher som sänds.Hälsning till läsarna?

Hoppas ni alla kan ta er till hallen på lördag och stötta oss då ert stöd betyder mycket!

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.