Tillbaka

Eskilstuna Guif

23

OV Helsingborg HK

28

 • Datum

  Söndag 4/2

 • Tid

  16:00

 • Resultat

  23 - 28

 • Arena

  Volvo CE Arena A1Hitta hit

 • Damer
  Damallsvenskan

Eskilstuna Guif - OV Helsingborg 23-28 (12-17)

Målskyttar, Eskilstuna Guif: Moa Hjalmarsson 6, Josefin Johansson 4, Maja Appelgren 3, Saara Lehtola 3, Tuva Nilsson 2, Tilde Jäderholm 2, Flavia Johansson 2 samt Ebba Jensen 1.

Målskyttar, OV Helsingborg: Hannah Eldås 5, Alice Hirsch 4, Moa Lindén 4, Alexandra Larsson 3, Anna Malmström 3, Klara Platoff 3, Annie Svensson 2, Magdalena Lückander 2, Agnes Bladh 1 samt Amanda Andersson 1. 

Publik: 195 st

20240204 Guif (D) - OVH

Välkomna till Volvo CE Arena Eskilstuna


Matchvärd

Matchvärd Guldklimpen

Robin Andersson Dickfors inför matchen

Intervju med Linnea Hampe Dovren

  Linnéa Hampe Dovren  


David Sundgren kollade läget med målvakten Linnea Hampe Dovren inför söndagens match.

Förlust senast mot Örebro, vad finns att säga om den matchen?

En väldigt sur förlust såklart, men ja tycker vi gör många bra saker och framförallt i försvaret, sen är gör vi alldeles för många som gör att Örebro får väldigt många kontringarNu väntar ännu en hemmamatch mot Helsingborg, tankar inför den matchen?

Ska bli roligt med en till hemmamatch, men det är en tuff match där vi behöver ge allt och inte slarva, sen är de två viktiga poäng som skulle betyda mycket för oss.Ni har fått in Richard Blank som assisterande tränare. Märker du skillnad i försvarsspelet sen han tillträdde?

Jo de skulle jag ändå säga, han har bara varit med på en match än så länge, men det var stor skillnad. Han sa många viktiga saker till både mig och försvaret och hur vi ska jobba tillsammans mot vissa spelare.Vad i ditt målvaktsspel tränar du mest på?

Tränar på mycket olika saker, men framförallt min explosivitet och mycket hur jag ska ha armarna när de kommer genombrott och M6 skott.Hur kommer det sig att du blev målvakt?

Som yngre blev jag mest inkastad i mål, så blev det mer att det alltid var jag som fick så, så tröttnade jag lite på det och ville vara utespelare istället, men bara några veckor efter att jag slutade stå i mål insåg jag att de var målvakt jag ville vara, så blev de att jag hoppa in i målet igenHar du någon målvaktsförebild?

De finns många bra målvakter. Har kanske inte riktigt någon som jag alltid sett som förebild men Andreas Palicka skulle jag nog säga om jag måste välja en.Vad är bäst med Eskilstuna?

Det bästa med Eskilstuna måste va alla personer jag lärt känna, sen tycker jag om att bo i lite mindre städer så de är också något jag tycker är bra.Något du saknar hemifrån?

Det är mycket jag saknar såklart, men framförallt min mina systrar och mina föräldrarVad talar för att ni kommer klara nytt kontrakt?

För att klara kontraktet måste vi börja vinna matcher såklart, får vi ner våra tekniska fel kan vi absolut ha en chans att klara oss eller iallafall hamna på kvalplats och göra allt för att vinna dom matchernaHälsning till läsarna?

Jag tycker att alla ska komma ner till Volvo CE Arena och ta med alla ni känner så ska vi göra allt för att ta hem 2 poängAvslutningsvis, vem är Eskilstuna GuifsKloker: Tuva NilssonToker: Tyra SchjöttGlader: Josefine OlssonTrötter: Thilde Jonasson

Biljetter

Köp biljetter billigast och enklast på https://guif.ebiljett.nu/


Väskförbud

Utifrån den höjda terrorhotsnivån har Polismyndigheten fattat beslut om ett väskförbud på större evenemang i Sverige. 
Undantag får göras för personer som av medicinska skäl har behov av att ta med en väska in på den offentliga tillställningen eller allmänna sammankomsten samt för barns skötväska.  Läs mer här

Intervju

Text


Rea i Webshopen

Hood Barn Hood Vuxen

Vi säljer ut delar av sortimentet av våra supporterartiklar. 

Passa t.ex på att köpa vår fina hoodie för barn som just nu reas ut för endast 300 kr. Den finns i storlekarna 122/128, 134/140, 146/152, XS, S och M.

Vi har även ZIP Hoodie vuxen i storlek XL liksom svarta T-shirts och boxers till bra priser.

Beställ i webshopen för avhämtning vid match eller på vårt kansli.


Fans Corner

Fans Corner Dam 231029

Efter matchen träffar du några av spelarna i Fans Corner. Här kan man få en autograf eller bara ta en bild tillsammans med spelaren. 


Parkeringserbjudande

Kruhsberg parkering
Kruhsberg Fastigheter AB erbjuder gratis parkering i samband med Eskilstuna Guifs hemmamatcher för både dam- och herrlag under säsongen 2023/2024. 
Erbjudandet gäller gratis parkering den 4 feb 15:00 - 19:00 med rabattkod ”GUIF” i parkeringsappen APCOA.

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.