Målgörare: Lovisa Delac 5, Josefin Johansson 5, Jessica Rydberg 4, Sofia Delac 3, Fanny Söderberg 2, Josefin Holst 2, Caroline Karlsson 1, Flavia Johansson 1 och Emma Jarmteg 1.

Skärmavbild 2021-03-20 kl. 09.34.35

Är du inte prenumerant kan du köpa matchen nedan:

TROTS FÖRLUST HYLLAR VI CARRO SISTA HEMMAMATCHEN

Kärra hade allt att spela för i Eskilstuna Guifs sista hemmamatch för säsongen.
Kärra som ligger på toppen i serien och krigar för en direktuppflyttning tillsammans med Aranäs. Aranäs förlorade dessutom sin match mot Helsingborg bara timmar innan och om Kärra skulle vinna med 7 bollar så skulle de gå upp i ledning inför absolut sista omgången som sker nästa helg.

I första halvlek visade Guif tydligt att de var taggade inför sista hemmamatchen och att de inte skulle bli en lätt match för Kärra. Guif var hela tiden i ledning och spelade ett aggressivt tretre-försvar och sju mot sex anfall. Men när bara 5 minuter återstod av första halvlek så var Kärra för första gången uppe i ledning.
Vid halvlek hade dock Guif hämtat hem och lagen gick till paus med ställningen 12-12.

I andra halvlek var det jämnt i början och Guif fick stundtals till ett mycket fint anfallsspel. Men efter 8 minuter blev det flera tekniska fel, utvisningar- även till bänken och Kärra kunde rycka ifrån och tillslut vinna med 24-29 som dessvärre inte räckte till en första plats då man har samma poäng men två måls sämre målskillnad. Josefin Johansson fick pris som matchens lirare.

Denna match tillägnades dock Caroline Karlsson som efter matchen avtackades med en mycket fin och känslosam film med hälsningar från forna tränare, lagkamrater och vänner. Vi önskar Carro stort lycka till i Malmö dit hon flyttar. Även Lovisa Delac, Sofia Delac och Fanny Söderberg tackades av med blommor då de lämnar föreningen för nya lag nästa säsong.