Tillbaka

Eskilstuna Guif

17

OV Helsingborg HK

34

 • Datum

  Söndag 5/11

 • Tid

  15:00

 • Resultat

  34 - 17

 • Arena

  Idrottens Hus HelsingborgHitta hit

 • Damer
  Damallsvenskan

OV Helsingborg HK - Eskilstuna Guif 34 - 17 (14 - 8)

Publik: 324

Målskyttar OV Helsingborg: Agnes Bladh 7, Klara Platoff 6, Hannah Eldås 4, Alice Hirsch 3, Anna Malmström 3, Moa Lindén 3, Moa Alesved 2, Alexandra Larsson 2, Johanna Engdahl 1, Stephanie Karlsson 1, Sofia Andersson 1, Magdalena Lückander 1

Målskyttar Eskilstuna Guif: Tuva Nilsson 7, Flavia Johansson 3, Moa Hjalmarsson 3, Josefin Johansson 2, Ebba Jansen 2


Matchändelser mm

Intervju med Flavia Johansson

David Sundgren kollade av läget med Flavia Johansson inför söndagens match!

  Flavia Johansson  

Sju favoriter:

Maträtt Pasta Di Pollo på Aqua VinettoDryck Fanta ExoticMusikgrupp/artist The WeekndFörebild Dika MemResmål Nästa lagresa. Vart är lite oklart just nu.Idrottslag Eskilstuna Guif DamHemsida på internet:youtube

Förlust  senast mot Alingsås, vad tycker du om er insats i den matchen?

En tråkig förlust, där vi aldrig kommer upp i den nivån vi vet att vi kan komma upp i. Men det är bara att fortsätta framåt och kriga på som ett lag.

Vad tycker du om er säsongsstart?

Starten har varit tuff, men vi försöker tänka att allt kan hända i serien så det är bara att fortsätta kriga på, så kommer det löna sig I slutändan.

Din egen start på säsongen?

Min egna insats nu i början tycker jag kan bli lite bättre. Finns alltid små saker som jag kan göra bättre som hjälper mitt laget framåt. Man är ju alltid sin värsta kritiker.

Tankar inför matchen mot Helsingborg!

Bara att fortsätta kriga efter varje boll, tro på oss själva, komma upp i den höga nivå vi kan spela på och ta revansch från matchen senast!

Vem tycker du vi ska extra koll på i Eskilstuna Guif på söndag?

Tuva Nilsson! När vi mötte OV Helsingborg på bortaplan senast bombade hon in ett antal bollar från 14 meter i andra fas (skratt)

Vilken är din bästa egenskap som handbollsspelare?

Alltid en svår fråga, men jag skulle säga att jag har ett bra snärt i skottet, är snabb och kan både skjuta utifrån och på genombrott.

Vilken  egenskap skulle du vilja förbättra?

Jag vill förbättra allt. 

Finns det någon anledning att du lirar i det tröjnumret du valt?

Spelar i nummer 22 eftersom det följt med mig som liten i moderklubben IK Bolton och alla klubbar där emellan fram till Guif. Fanns alltid ledigt varje gång det var dags att välja nummer, så det tog jag som ett gott tecken.

Antingen eller - snygg assist eller mål?

Att göra mål

Varit i klubben några år nu - Har du hittat något favoritställe i Eskilstuna utöver Stiga Sports Arena?

Svår fråga finns många ställen, men får säga på sommarn uppe på allmänna takterrassen där jag bor nu. Vi är väldigt många i laget som bor i samma hus i Munktellstaden, så ibland under sommaren åt vi middag tillsammans där uppe efter träningen. Riktigt mysigt!

Vilken egenskap av en lagkompis - behöver inte vara som spelare - hade du gärna ärvt?

Hade ärvt vår materialare Stefans aka Leifis otroligt sköna energi. Blir alltid glad när jag ser han i hallen.Har du någon hälsning till de som läser detta?Fortsätt med ert stöd på läktaren det hjälper mer än vad ni tror! Nu i ett tag får ni heja från soffan och så hoppas jag vi ses på nästa hemmamatch igen!

Se matchen här:

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.