Bäste målskytt Eskil Knutsen 5 mål.

Målskyttar HK GP: Linus Gustavsson 5, Kasper Larsson 4, Martin Anglenius 3, Carl Gabrielsson 2, Anton K, Milton G, Hampus T och Albin A 1 var.

Utv Eskil 2st Utv HK GP 3st

Publik 252

HK GP vann en tät match i fredagsderbyt mot Hk Eskil med knappa 17-18 efter att Kasper Larsson visade prov på fina nerver när han satte en straff då klockan stod på 60 min.

I en målfattig match där GP kopplade ett greppet i första halvlek och var laget i ledning mestadels med ett par mål kunde man vinna första halvlek på 11 gjorda mål mål endast 9 för hemmalaget. GP hamnade sedan i en liten svacka och var målfria under 14 minuter och Eskil kunde gå upp i ledning under första hälften av andra halvlek. En ledning som man inte riktigt kunde hålla i hela vägen in i mål.

Då visade sig unga GP vara lite kyligare och kunde gå ifatt och förbi för att ta den så viktiga segern i den täta bottenstriden.

Främsta målskyttar och tongivande i GP var ikväll Linus Gustavsson, Kasper Larsson och Martin Anglenius.

Matchen som skulle spelas nästa helg är framflyttad till 12 februari vilket gör att nästa match spelas 8 februari mot Enköping hemma/borta i Ellfolk Arena.