• GP
    Herr 2 östra

Lördagen bjöd på två ny poäng för GP!

Första halvlek är väl kanske inget vi tar med oss i historieböckerna.
Matchen startade med ett baklängesmål men sedan så kom 1-1-, 2-1 och 3-1 genom Albin och 2* Pontus.
RP ryckte upp sig och kunde och utjämnade till 3-3, och så såg matchbilden ut i stort första halvan av matchen.
GP:s försvarspel var okej första halvan men anfallspelet var allt annat än bra.
Resultatet skrevs till 10-10 i pausvilan.

I pausen pratade vi om att vi måste få upp fokusen igen och skärpa till oss i avsluten.

Andra halvlek startade med strålande målvakt- och försvarspel, vilket resulterade i ett par snabba mål för GP.
10 minuter in i andra så hade GP gjort 5-1, RP reducerade visserligen till 15-13 men sedan gjorde GP ett nytt ryck.
Vid 51 minuter spelade av matchen så hade GP en 4 måls ledning som växte till 6 mål och en ledning med 25-18 med två minuter kvar av matchen.
RP reducerade med matchens sista mål och slutresultatet skrevs till 25-19.

Vi tar med oss det strålande målvakt- och försvarsspelet i framför allt andra halvlek, men också att vi måste vara fokuserade redan från starten av matcherna.

Matchens lirare: Marko Roganovic

Målskyttar: William Östergen 6, Albin Ahlin 6, Olle Österhall 4, Alexander Sjöberg 3, Pontus Tibblin 2, Linus Hulldin 2, Theo Johansson 1, Logan Eriksson 1.