Stiga Sports Arena A1Hitta hit

• GP

Så var årets två första poäng säkrade!

GP fick en smakstart på matchen med ett strålande försvars- och målvaktsspel.
Redan efter 7 minuter så stod det 0-5 till GPs favör, och då kändes det som att denna fredagskväll tillhörde HK GP.
Efter 23 minuter hade dock Eskil kommit ikapp lite till 7-9 men det kändes ändå ganska tryggt i GPs spel.
Men vid halvtid hade återigen GP tagit kommandot i matchen och hade en 15-9 ledning.

Andra halvlek startade nästan precis som den första och GP gjorde 4 raka mål och gick upp till en 19-9 ledning. Inom en minut i matchminut 36 så åkte GP på två utvisningar och Eskil hade möjlighet att knapra ikapp.
Denna utvisningsperiod vann dock GP med 2-1.
Detta var helt enkelt GPs kväll och slutresultatet skrevs till sist 21-26 till GP och två poäng var ett faktum.

Vi tar med oss att vi idag spelade som ett lag och hade bra försvars-, målvakt- och anfallspel.

Målskyttar: Olle Österhall 7, William Östergren 6, Albin Ahlin 5, Martin Anglenius 3, Max Jensen 1, Lukas Sandberg 1, Linus Hulldin 1, Isak Söderqvist 1, Logan Eriksson 1.