• Herrar
    Träningsmatch

Nærbø IL - Eskilstuna Guif 36 -37 (17-22)

Målskyttar Eskilstuna Guif: Kasper Larsson 9, Erik Persson 6, Olle Österhall 4, Johan Palm 3, Robin Granlund 3, Elias Hall 3, Marcus Ekman 3, Linus Gustavsson 3, Noel Gustafson 2, Melker Norrman 2

Matchen inleddes med att Nærbø tog ledningen med 2-0 men sedan gick Eskilstuna ikapp och förbi. Ledningen utökades succesivt och en timeout från det norska laget efter 21 min och ställningen 11-18 hjälpte inte. Halvtidsresultat 17-22.

I den andra halvleken fortsatte Eskilstuna Guif ta kommandot men det norska laget knappade långsamt in på försprånget och med en minut kvar kvitterade de till 36-36. En spännande avslutning där Olle Österhall kunde skjuta in det avgörande målet till 36-37 med 12 sekunder kvar. Nærbø fick sedan chansen med ett skott i slutsekunden men det räddade Gustav Simonsson som fått förtroendet att stå i den andra halvleken.

Marcus Ekman och Erik Persson fick ta emot personliga priser för sina insatser.