Tillbaka

Eskilstuna Guif

29

IK Sävehof

30

 • Datum

  Torsdag 13/4

 • Tid

  19:00

 • Resultat

  30 - 29

 • Arena

  Partille Arena AHitta hit

 • Herrar
  Handbollsligan

IK Sävehof - Eskilstuna Guif 30- 29 (15-15)

Publik: 955

Målskyttar Sävehof: Elias A Skipagötu 6, Oli Mittun 3, Sebastian Karlsson 3, Alexander Westby 3, Adam Blanche 3, Emil Berlin 3, Felix Möller 2, Sebastian Spante 2, Gzim Salihi 2, William Andersson Moberg 2, Pontus Brolin 1

Målskyttar Eskilstuna Guif: Pavle Karacic 5, Johan Palm 5, Kasper Larsson 5, Fredrik Gustavsson 4, Carl Gabrielsson 3, Erik Persson 3, Elias Hall 2, Melker Norrman 1, Marcus Ekman 1

Matchprotokoll

Arbetsprotokoll 

Dags för match 3

Dags för kvartsfinal 3. IK Sävehof har vunnit de två första matcherna med rätt klara siffror men som bekant är det först till tre vinsters som gäller. Noterbart efter två matcher är att Kasper Larsson leder Eskilstuna Guifs skytteliga i slutspelet med 12 mål, att Fredrik Gustavsson har gjort mål på samtliga straffar Eskilstuna Guif blivit tilldömda och att Melker Norrman än så länge är 100% i läget. Melker är även den enda Eskilstuna Guif-spelaren som har mer än en utvisning – han har två. Mest assists har Marcus Ekman- 4 stycken. Om vi kikar på Sävehofs statistik så leder Elias Skipagötu och Sebastian Karlsson deras interna skytteliga i slutspelet med 15 mål var. Noterbart där är att Sebastian är hundraprocentig från högerkanten. Även mittsexan Felix Möller är 100% i läget. Sävehof har sex stycken spelare som fått 2 minuters utvisning. Mest assists i Sävehof har Elias Skipagötu – 19 (!) stycken.

David Sundgren bad några spelare och ledare om tankar inför tredje matchen

Elias Hall: ”Vi åker till Partille med stora förhoppningar. Vi kommer göra allt för att i vår väg för att vända denna matchserie. Heja på oss lite extra i tv-soffan så ses vi förhoppningsvis på måndag för match fyra”

Pavle Karacic ”Ett som är säkert är att vi kommer göra vårt absolut bästa i morgon"

Marcus Ekman "I de två första matcherna har vi inte bjudit på den handboll vi spelat tidigare under säsongen vilket är tråkigt. Sävehof har varit det bättre laget hittills, ska vi lyckas vinna måste vi minimera våra misstag och få försvarspelet att stämma. Vi kommer inte ge oss utan fight, vi har fortsatt alla chanser att vinna."

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.