Tillbaka

Eskilstuna Guif

36

Enköpings HF

24

 • Datum

  Söndag 27/8

 • Tid

  16:00

 • Resultat

  36 - 24

 • Arena

  Stiga Sports Arena A1Hitta hit

 • Herrar
  ATG SC Herr

Eskilstuna Guif - Enköpings HF 36 - 24 (15-14)

Publik: 334

Målskyttar Eskilstuna Guif: Robin Granlund 8, Pavle Karacic 4, Olle Österhall 4, Liam Ekman 4, Kasper Larsson 3, Nikola Roganovic 3, Noel Gustafson 3, Pontus Wangenborn 2, Elias Hall 2, Johan Palm 1, Marcus Ekman 1, Marko Roganovic 1

Målskyttar Enköpings HF: Axel Abrahamsson 5, Ludwig Isegren 3, Viktor Berg von Linde 3, Gustav Odeheim 3, Elliott Ryderdahl 2, Adam Skogäng 2, Ludwig Åse 1, Anton Segersten 1, Axel Ring 1, Jakob Hammar 1, Albin Sandell 1, Gustav Wedholm 1

Matchinformation

Zoran inför matchen:

Robin Granlund inför matchen:

  thumbnail_Robin Granlund  

Hårdskjutande Robin Granlund går in på sin andra säsong i Eskilstuna Guif. Den långe sympatiske vänsternian tog ett snack med David Sundgren inför matchen mot Enköping.

 

Hur har sommaren varit?

 Den har varit skön tack! Jag var en sväng till Finland under ledigheten och har jobbat hårt för att vara i bra skick inför säsongsstarten.

Vad har du att säga om cupen i Struga?

Motståndet var tufft och matcherna var givande, som helhet var resan väldigt lyckad.

Nu startar ATG Svenska cupen, vad vet du om Enköping?

Jag har inte mött Enköping tidigare men vi kommer lägga mycket fokus på vårt spel.

 

Hur viktig är svenska cupen för er?

 

Den är såklart viktig, vi går in för att vinna varje match och vi ser fram emot varje utmaning.

 

Många experter/journalister tror att ni kommer få det tufft i år. Vad talar för att dom har fel och ni kommer att göra en bra säsong?

Jag tycker vi har tagit kliv framåt inom olika delområden i vårt spel och vi är väl förberedda för säsongensstarten efter en bra försäsong med flera tuffa matcher.

Vad tycker du om ditt första år i Eskilstuna Guif?

Som helhet är jag nöjd med mitt första år. Vi gjorde en hel del bra matcher och vi tog oss till slutspel vilket var en målsättning för oss. För egen del var det såklart tungt att missa stora delar av försäsongen samt slutspelet på grund av skada.

 

Eskilstuna Guifs tidigare finska stjärna Janne Källman blev en stor favorit bland Eskilstuna Guif-fansen. Kommer du bli en lika stor favorit tror du? Ni är rätt lika som spelare..

Personligen siktar jag främst på att göra mitt bästa för att hjälpa laget vinna matcher och nå de målsättningar vi snackat om.

 

Fått in en del juniorer i spelartruppen- vad finns att säga om dom?

För det första är det fantastiska killar både på och utanför planen. De har tagit stort ansvar, bidragit med mycket energi och gjort väldigt bra ifrån sig under försäsongen.

 

Kommentar till de övriga nyförvärven Richard Hanisch och Mortimer Lundh?

Till att börja med är det grymt att ha dem med i gruppen! Richard bidrar med hans erfarenhet och spelskicklighet och Mortimer är en väldigt skicklig mittsexa som ger oss nya möjligheter i vårt spel.

 

Hälsning till de som läser detta?

Vi är otroligt taggade för den nya säsongen och hoppas vi ses i Stiga! 

Se matchen här:

För tillfället finns det inget att visa här.

För tillfället finns det inget att visa här.