Eskilstuna Guif - LIF Lindesberg 40-25 (20-10)

Målskyttar Eskilstuna Guif: Marcus Ekman 5, Pavle Karacic 5, Robin Granlund 5, Nikola Roganovic 5, Pontus Wangenborn 4, Elias Hall 4, Noel Gustafson 3, Olle Österhall 3, Kasper Larsson 2, Johan Palm 2, Philip Tikas och Joakim Jörgensen 1.

Utvisningar Eskilstuna Guif 1x2 (Mortimer Lundh)

Eskilstuna Guif har fått en fin start på försäsongen med tre raka vinster. Nu väntar LIF Lindesberg i nästa träningsmatch hemma i Stiga Sports Arena. LIF Lindesberg som förra säsongen avancerade från division 1 tillbaka till allsvenskan. Matchstart klockan 19 på fredag, fri entré! David Sundgren kollade av läget med uppflyttade junioren Pontus Wangenborn som har haft en väldigt fin start på försäsongen.

Wangenborn matchbild1

Läget, Pontus?

Jo, det är bra! K!ul att vara igång med handbollen!
Tre träningsmatcher så här långt, tre vinster.. vad tycker du om era insatser hittills?

Jag tycker att vi har gjort det bra, ett stabilt försvarsspel, bra målvaktsspel och vi har en bra energi i laget.
Hur tycker du att det har gått för egen del?

Kul att ha fått förtroende och jag försöker ta varje chans jag får.
Nu väntar LIF Lindesberg, tankar inför den matchen?

Det är ett bra lag som vi ställs mot så de gäller att vara påkopplad från start o sätt försvarsspelet direkt.
Finns det någon vi ska ha lite extra koll på i Eskilstuna Guif på fredag?

När det kommer till Eskilstuna Guif så ska man ha koll på hela laget.
När du gör mål, finns det nån låt du skulle vilja ha som din ”mål-låt”?

Drop that Low med Tujamo
Har du någon hälsning till fansen/de som läser det här?

Hoppas ni tar er ner till Stiga på fredag så ska vi bjuda på bra underhållning.

Ladda gärna upp inför matchen på Smashit Sportbar som erbjuder en Guifburgare och en fatöl för 159:-

Se matchen här:

Klar seger mot LIF Lindesberg

Eskilstuna Guif fortsätter det vinnande spåret under försäsongen då LIF Lindesberg besegrades med klara 40-25 efter 20-10 efter första halvlek.

Sebastian Westerlund inledde i hemmaburen. Lindesberg tog ledningen i matchen innan sju raka mål av Eskilstuna Guif, efter bland annat tre mål av Robin Granlund.

Eskilstuna Guif fortsatte ha ångan uppe och ledde med 15-7 efter 23 minuter då Lindesberg tog matchens första timeout. Bra fötter, händer och hjärnor på hemmalaget som ledde med 20-10 efter första halvlek.

I andra halvlek bytte Eskilstuna Guif målvakt, Marko Roganovic tog plats i målet och Pavle Karacic blev inbytt vilket innebar att samtliga spelare i Eskilstuna Guif fick speltid.

Robin Granlund hann först till fem mål i hemmalaget då han gjorde det första hemmamålet efter paus, 21-12.

Lagen spelade jämnt målmässigt i andra, innan Eskilstuna Guif ryckte lite till målmässigt. Pavle Karacic var andra spelare till fem mål då han satte 35-22 med sex minuter kvar.

Till slut blev det 40-25 på slutsignalen då Nikola Roganovic gjorde sitt femte mål i matchen, även Marcus Ekman blev femmålsskytt.

Sammantaget en väl genomförd träningsmatch av samtliga Guifare. Härnäst väntar IFK Örebro i morgon då många unga spelare kommer att få chansen.

För tillfället finns det inget att visa här.