Tröjnummer (finns det någon anledning till att du har det numret får du gärna berätta varför): 23. Nej det finns ingen anledning till varför jag har det, fick det numret när jag kom upp i A-truppen
Yrke/sysselsättning vid sidan av handbollen: Målare
Favoritlag utöver Eskilstuna Guif: AIK och Chelsea
Idrottsförebild: Andreas Nilsson
Resmål: Spanien

För en som inte känner dig, hur skulle du beskriva dig själv som person? Hjälper alltid till om det behövs, är motorintresserad.

Har du någon dold talang, i sånt fall vilken? Bra på att köra bil.
Vad är det bästa med handboll som sport? Man får kämpa varje sekund av matchen, annars kan man torska mot vilket lag som helst
Bästa egenskap som handbollsspelare? Styrka
Egenskap att förbättra som handbollsspelare? Snabbhet och klokhet
Vem är enligt dig Eskilstuna Guifs
Toker: Tholin
Kloker: Loke (Herdeiro Lucau, intervjuarens tillägg)
Glader: Hasse (Emil Hansson, intervjuarens tillägg)
Trötter: Marcus Ekman
Svärmorsdröm: Simon
Bästa fotbollsspelare: Pajen (Eric Johansson, intervjuarens tillägg)

Vilken tabellplacering slutar Eskilstuna Guif på när säsongen är färdigspelad? Sexa

Vill du ha Thims tröja? Lägg ett bud här.

Redbergslid vann årets sista match.

Redbergslid vann årets sista herrmatch i handbollsligan då de besegrade Eskilstuna Guif med 27-23 i Stiga Sports Arena.

Redbergslid inledde målskyttet, Niclas Fingren målskytt. Daniel Ekman bröt sig igenom men prickade stolpen i det efterföljande anfallet. Åter ett mål av Fingren följde och vi hade 0-2 efter två minuters spel. Emil Andersson fick göra det första hemmamålet då han reducerade till 1-2 innan Ludvig Högberg gav gästerna en ny tvåmålsledning.

Gästerna hade fortsatt två mål upp, 2-4 och 3-5 innan hemmalaget var ikapp, 5-5 efter 9.50 då Marcus Ekman svarat för två raka mål.

10.59 tog hemmalaget matchens första timeout, ställningen 5-5, än så länge hade hemmalaget inte varit i ledning.

11.23 drabbades gästerna av matchens första utvisning. Ett övertagsspel som Redbergslid vann med 1-0.

15.30 var hemmalaget ikapp igen, 6-6. 16.29 hade vi äntligen hemmaledning för första gången då Eric Johansson satte 7-6. Kvitterat för bortalaget på straff.

7-7 var även ställningen när Redbergslid tog sin första timeout i matchen, vi hade då spelat 18.34 av den första halvleken.

Fortsatt oavgjort, 8-8 efter 20 minuter. Fyra av hemmamålen av Emil Andersson.

Redbergslids andra utvisning i matchen kom i samband med 9-8 för Eskilstuna Guif, en ledning som blev två mål upp efter att Emil Hansson satt 10-8 i ett tomt bortamål. När utvisningen var avklarad stod det 10-9 på tavlan.

10-10 kom med fem minuter kvar av den första halvleken. Hemmalaget gick upp till en tvåmålsledning, 12-10 men gästerna kom ikapp igen med cirka 2.20 kvar av första halvlek. I slutsekunden av den första halvleken gjorde Daniel Ekman sitt fjärde mål i matchen vilket innebar 14-13 och en jämn och händelserik första halvlek var över.

Fredrik Gustavsson gjorde sitt och den andra halvlekens första mål, 15-13. Herdeiro Lucau inledde andra halvlek inspirerat och hemmalaget hade 16-14-ledning 5.07 in i andra halvlek.

Åtta minuter in var det fortsatt två mål upp, 18-16. 10.31 var dock gästerna ikapp igen, 18-18.

11.46 åkte Redbergslid på sin tredje utvisning, blott 13 sekunder senare drog man på sig en ny utvisning och Eskilstuna Guif fick chansen med två man mer, ett övertagsspel Eskilstuna Guif vann med 1-0, strax efter att bägge utvisningarna var över tog gästerna sin andra timeout i matchen.

Det var helt lika med kvarten kvar, 19-19 och en oviss avslutning väntade. 17.08 drog hemmalaget på sig sin första utvisning i matchen, ett övertagsspel som gästerna vann med 1-0, således bortaledning med 11 minuter kvar. Eskilstuna Guif tog sin andra timeout i matchen.

Två snabba mål för vardera lag följde efter timeouten, och 20.39 ledde Redbergslid med två mål. Mattias Hildenborg fick chansen i hemmalagets mål. Hemmalaget drog på sig en utvisning till med åtta minuter kvar av matchen, fortsatt två mål upp för RIK när Eskilstuna Guif var fulltaliga igen.

25.18 in i andra tilldömdes Eskilstuna Guif sin första straff i matchen och samtidigt drabbades bortalaget av en utvisning. Dock så lyckades inte Eskilstuna Guif förvalta straffen och gästerna gick upp till en tremålsledning. Emil Hansson reducerade till 22-24 och Redbergslid tog sin sista timeout med 2.41 kvar.

Herdeiro Lucau tog åter plats mellan stolparna efter timeouten, men han kunde inte förhindra gästerna att sätta 25-22. Dessvärre prickade hemmalaget stolpen och Redbergslid skaffade sig en fyramålsledning med 1.10 kvar. Simon Sonesten reducerade med minuten kvar men vi fick inte se någon ny upphämtning mot Redbergslid utan gästerna från Göteborg vann till slut med 27-23.

Nu dröjer det länge innan Guif-herrarna spelar i handbollsligan, VM stundar i Danmark och Tyskland. Damerna spelar dock den femte, hoppas att många kommer då och stöttar!