Träningsmatch

HK Malmö - Eskilstuna Guif 37-22 (19-9)

Målskyttar, Eskilstuna Guif: Rickard Åkerman 7, Andreas Windahl 4, Carl Gabrielsson 2, Kasper Larsson 2, Mattias Windahl 1, Robin Andersson Dickfors 1, Vasilje Kaludjerovic 1, Markus Hagelin 1, Filip Johansson 1, Erik Persson 1 och Melker Norrman 1.

Storförlust mot HK Malmö
Eskilstuna Guifs herrar föll med tunga 22-37 mot HK Malmö i första matchen i helgens träningscup i Skövde.
De för dagen vitklädda Eskilstuna Guif fick en tuff start på dagens match då Malmö gick upp till 5-0 på fyra minuter innan Kasper Larsson kunde reducera. En del tekniska fel och lite otajmat spel i på bägge planhalvorna så här långt.
Eskilstuna Guif närmade sig något och låg så pass nära som underläge 4-6 innan HK Malmö växlade upp igen, efter 14.54 lämnade Zoran Roganovic in timeoutkortet för första gången, då ledde Malmö med 11-5.
Nya spelare fick chansen från nio meter men det gick fortsatt troll för Eskilstuna Guif. Efter 21 minuter stod det 14-8 till Malmö, en ledning som växte ytterligare fram till 18-8 innan gästerna fick göra mål nästa gång. När paussignalen ljöd i Skövde stod det 19-9 på resultattavlan.
Det var inte bara Eskilstuna Guifs spel som hackade. Sändningen som visade matchen slutade fungera lagom till att andra halvlek skulle börja, vilket gör att vi inte kan återberätta första kvarten av andra halvlek. När sändningen åter kom igång hade Malmö drygat ut ledningen ytterligare, 29-16. Till slut vann skåningarna med 37-22. Ja, det låter klyschigt men det är bara att ta nya tag – dessa nya tag ska tas redan i morgon då IFK Skövde står på tur.