Aranäs väntar, vad tror du om den matchen?

Ni har fått in tre nyförvärv (Aron Pálsson, Elias Hall och Johan Palm) utifrån. Kommentar om dom?

Väldigt kunniga och dom ser dom små sakerna som är otroligt viktiga! Fråga är om man vill ha det paret vid sidan av plan eller på! (haha)

Du är straffläggare i laget. Hur mycket tränar du på straffar?
Det är som med allt, man måste lägga tid på det!

Avslutningsvis, någon hälsning till Eskilstuna Guif-fansen?
Det är otroligt kul att spela för denna fantastiska publik! Finns inget bättre än att spela inför massa röda Guifare! Hoppas på att vi snart fyller hallen

Förlust i Kungsbacka

Efter en jämn match drog Aranäs det längsta strået och vann med 30-27 mot Eskilstuna Guif.

Matchen var mållös de fyra första minuterna innan Elias Hall gav Eskilstuna Guif ledningen med 1-0, dock svarade Aranäs snabbt.
Lagen följdes sedan åt i målprotokollet, även om det skiftande lite vilket lag som ledde med ett, så kvitterade alltid motsåndaren fram till 8-8. Då gick värdarna från Kungsbacka upp till 10-8. Aranäs ledde även med 11-8 men Eskilstuna Guif kom närmare till 11-10, Aranäs var i målmässigt försprång fram till slutet av första halvlek då Marcus Ekman kvitterade till 14-14.

Andra halvleken inleddes med ett tidigt Elias Hall-mål för gästerna, därefter följdes lagen än en gång till 22-22 då Eskilstuna Guif drog på sig en utvisning. Två raka Aranäs-mål följde och Eskilstuna Guif tog timeout efter drygt halva andra halvleken.

Pavle Karacic reducerade på straff, 24-23, men Aranäs gjorde 25-23. Olle Österhall reducerade, men Aranäs var fortsatt i förarsätet och gjorde 26-24 med 52.21 spelat.

54.33 och fortsatt Aranäs-ledning drog sig Melker Norrman på ett blått kort då han gjort ner en Aranäs-spelare. Aranäs-spelaren Jesper Gustavsson gav igen på Melker och tilldelades för detta direkt rött.

Aranäs gjorde 27-24 med 3.21 kvar och Eskilstuna Guif tog sin sista timeout. Laget försökte med man-man spel i försvaret, men närmare än två måls underläge kom aldrig Eskilstuna Guif, till slut blev det 30-27 till Aranäs efter en riktig målkvalkad på slutet.

Härnäst väntar Ystads IF, även det på bortaplan, på lördag för Eskilstuna Guif.