IK Sävehof - Eskilstuna Guif 35 - 29 (10-13)

Publik: 1062

Målsskyttar

Sävehof: Rune Schröder 7, Sebastian Karlsson 7, Sebastian Spante 5, Jonathan Stenbäcken 5, Gzim Salihi 4, Felix Möller 3, Vetle Eck Aga 1, Elmer Tilly 1, Pontus Brolin 1, Marcus Lennernäs 1

Eskilstuna Guif: Pavle Karacic 8, Carl Gabrielsson 4, Fredrik Gustavsson 4, Erik Persson 4, Johan Palm 3, Kasper Larsson 2, Melker Norrman 2, Olle Österhall 1, Marcus Ekman 1

Matchens inledning är ganska tempofattig från båda lagen i en ganska ödslig Partille Arena. Ställningen 6-6 i mitten av första halvlek när bortalaget gör 7-6 men Sävehof kvitterar igen strax efter på ett straffkast. Fortsatt spel med en blandning av misstag och hård kamp när Eskilstuna Guif på nytt tar ledningen efter 23.20 och ökar på till 8-10 efter 25.10 och hemmalaget tar en timeout. Ny timeout efter 27.54 för Eskilstuna Guif som är i fortsatt tvåmålsleding 9-11. Halvleken avslutas vid ställningen 10-13. Andra halvlek inleds piggare när lagen följs åt i målprotokollet med bortalaget i fortsatt tremålsledning efter 40 min. Sävehof sätter in ett miniryck med fyra raka mål till 21-20 efter 43.51 och Zoran Roganovic tar bortalagets andra timeout i matchen. Hemmalaget fortsätter att leda och ökar succesivt sin ledning när Eskilstuna Guif missar en del lägen och dessutom drar på sig två raka utvisningar. Bortalaget tar en ny timeout efter 52.45 när Sävehof leder med 28-24. Hemmalaget avslutar starkt och vinner till slut med 35-29.