Redbergslids IK - Eskilstuna Guif 30 - 27 (12-11)

Målskyttar Redbergslid: Elliot Stenmalm 10, Tobias Johansson 5, William Höghielm 4, Oskar Joelsson 4, Anton Schultze 2, Carl Hamberg 2, Mario Lipovac 1, Anton Gustafsson 1, Ludvig Högberg 1

Målskyttar Eskilstuna Guif: Pavle Karacic 6, Kasper Larsson 6, Fredrik Gustavsson 5, Erik Persson 5, Johan Palm 2, Aron Pálsson 2, Linus Gustavsson 1

Följ matchen på C More

C More 20220204 RIK - Guif

Eskilstuna Guif börjar matchen håglöst och radar upp misstag och skott utanför samtidigt som Andreas Palicka i hemmamålet står för några räddningar. Hemmalaget går upp till en ledning med 6-0 innan gästerna gör sitt första mål på straff efter 9 min. Eskilstuna Guif börjar långsamt få ordning på sitt spel efter en timeout efter 13.35 börjar de hämta in försprånget som är som störst vid ställningen 11-6 efter 25 min. Hemmalaget drabbas av några utvisningar och gästerna utnyttjar det och reducerar strax innan halvtidsvilan till 12-11.

I andra halvleks början går Eskilstuna Guif ikapp till 13-13 och även förbi till övertag med en boll. Spelet böljar fram och tillbaka och lagen byter mål med varandra i stort sett hela andra halvlek. Det är först de två sista minuterna som Redbergslid får ett övertag och avgör till slutresultatet 30-27.